Ok, de az megvan, hogy ez a tengeren volt, nem a szomszéd utca sarkán?
Igen,meg van.De gondolom az is meg van neked is,hogy elvileg egy bayraktar meg egy usa gép végig vizuálta,ugye?
Vagy az most igy hirtelen nem is fontos?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ok, de az megvan, hogy ez a tengeren volt, nem a szomszéd utca sarkán?
.De úgy, hogy közben még arra sem figyelnek az oroszok, hogy elvágják az ukránok FOLYAMATOS és jelenleg KIAPADHATATLANNAK tűnő utánpótlását amit a lengyel és szlovák határon kap szakmányban? Miért van az, hogy meg sem próbálták elvágni őket ezektől a területektől?
Ó dehogynem.Nincs az a robbanás vagy tűz ami megöli a legénység 90%-át de utána a hajó meg 1 napig vontatható állapotban marad.
Hol van vizualizálva az az US repülő??Igen,meg van.De gondolom az is meg van neked is,hogy elvileg egy bayraktar meg egy usa gép végig vizuálta,ugye?
Vagy az most igy hirtelen nem is fontos?
De nem halt meg a legénység 90%-a.Ó dehogynem.
Kérlek hidd el nekem -kvára nincs kedvem guglizni- hogy számtalan olyan háborús és békeidős elsüllyedés
volt, ami csak másnap, vagy még később következett be.
Számtalan oka lehet, lakókörletet találtak telibe, gépészetet, nem bírták a szivattyúk ha vízbetörés volt etc etc.
Az lehet bármilyen pech is (ld legénységi körletek, vagy pl banális, de ha étkezéskor kapta be),De nem halt meg a legénység 90%-a.
Honnan kéne videózni? Halászhajóról?Igazából kb ugyan annyi a bizonyíték az ukránok általi elsüllyedésre,mint a vezetékre...
és bár igazad van a túl élők számával,de azért az is beszédes,hogy egy deka kép vagy videó sincs erről az egészről,miközben már minden szart videóznak...
A legénységi körletekben max az emberek fele van. Ha a legénység 90%-a meghal akkor az egész hajón robbanások és tüzek vannak vagy pár perc alatt elsüllyed mint a Hood.Az lehet bármilyen pech is (ld legénységi körletek, vagy pl banális, de ha étkezéskor kapta be),
viszont ha azért 90%, mert a flotta képtelen még arra is, hogy mentsen egy hajót, hát na az nagyon gáz.
És akkor nagyon remélem majd Mr.Admirális megmagyarázza a tengerészek családjának, hogy miért hagyták
őket megégni és/vagy vízbe fúlni.
Akkor, ötlet?A legénységi körletekben max az emberek fele van. Ha a legénység 90%-a meghal akkor az egész hajón robbanások és tüzek vannak vagy pár perc alatt elsüllyed mint a Hood.
Hol van vizualizálva az az US repülő??
Lehet a bayraktar ott is maradt, nem ?
Ez az amerikai Globál Hawk nézegette a Moszkvát Fekete-tengeren a mai napon most már elindult vissza fele de jól látható, hogy hol körözött sokáig szerintem nagy a valószínűsége ,hogy ott van a Moszkva itt a Flight radar linkje ...
Ezt írjátok be....
Forte10 10-2045...
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
The world’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.www.flightradar24.com
Véletlen robbanás harci körülmények között.Akkor, ötlet?
Ha meghalt a legénység 90%-a akkor egy centi nem vontatták max sodródott a vízen.Akkor, ötlet?
Linkeltem egy amerikai Globál Hawk linkjét amikor ott "kolbászolt," gyönyörűen látszott, hogy hol körözött sokáig, akkor még a Pentagon azt mondta, hogy a Moszkva a felszínen van és Szevasztopol felé tart , tehát biztos,hogy alaposan körbe fotózták a sérült Moszkvát az amcsik.Hol van vizualizálva az az US repülő??
Lehet a bayraktar ott is maradt, nem ?
Volt Bayraktar?Mert a bayraktar-okról nem szoktak videót közölni ugye?Csak halászhajókról....emese...
Erről lemaradtam.Linkeltem egy amerikai Globál Hawk linkjét amikor ott "kolbászolt," gyönyörűen látszott, hogy hol körözött sokáig, akkor még a Pentagon azt mondta, hogy a Moszkva a felszínen van és Szevasztopol felé tart , tehát biztos,hogy alaposan körbe fotózták a sérült Moszkvát az amcsik.
Igazad van abban hogy bizonyíték semmire sincs egy deka sem, de azt ne felejtsük el hogy jelenleg mind az ukik, mind az USA (Pentagon) mind az oroszok (emlékeim szerint már hivatalosan is, de lehet hogy tévedek) azt mondják hogy rakétatalálat okozta a vesztét. Csak a körülményekben van ellentét. Ettől persze lehet még más is, de azért ez mutat valamit.Igazából kb ugyan annyi a bizonyíték az ukránok általi elsüllyedésre,mint a vezetékre...
és bár igazad van a túl élők számával,de azért az is beszédes,hogy egy deka kép vagy videó sincs erről az egészről,miközben már minden szart videóznak...
Én nem zárom ki a baleset lehetőséget sem, én várom azokat a fotókat videókat a sérült Moszkváról, mert szerintem biztosan vannak....Én nem látom azt a fedélzeti tüzet, ami megöli a legénység 90 (!!!) %-át, ugyanakkor fel sem robban a hajó,
csak másnap elsüllyed (Az állítólag viharos tengeren. A RU narratíva sajnálatos szépséghibája, hogy a támadás
másnapján, nem voltak rosszak az időjárási viszonyok arrafelé).
Ahhoz tényleg nem tudom mi kellene, hogy egy balesetből ekkora gebasz legyen.
Ha esetleg mégis, akkor viszont az egész flotta menjen szabadságra és inkább szereljék le, mert
akkor sem a havária kezelés nem működik legelemibb szinteken, sem a kiképzés :d
Nem érdemes spekulálni (bár az a kedvenc foglalkozásunk itt) amig nincs több infónk!Igazából kb ugyan annyi a bizonyíték az ukránok általi elsüllyedésre,mint a vezetékre...