Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem veszek bolti tejet, olyat meg pláne nem a Csernobilból származik.
Az ukránok NEM inkompetenciából adódóan gyilkolják a lakosságot, vagy ez neked még nem tűnt fel???
Ez szimpla terrorbombázás, népírtás.
Az ukránok NEM inkompetenciából adódóan gyilkolják a lakosságot, vagy ez neked még nem tűnt fel???
Biztos ezt is az oroszoktol tanultak...
Már a tegnapi videón is eléggé megszorták a csapatukat, elvesztetek egy APC-t ha jól emlékszem. Elég sokat szerencsétlenkedtek és nagyrészt a kukoricásban bujkáltak. Utána a városközpontban volt valami gyülekező, onnan indultak nem tudom hova. Ha továbbra is ilyen szarul mentek a dolgok, akkor nem csoda, hogy rossz vége lett. Az infó mennyire biztos?Fogságba esett a szerb Deki nevezetű fazon 20 másik szakadárral együtt.Gondolom nem fogjuk látni többet,a szerb fórumok szerint a mesterlövészek felett rögtön itélkeznek...
Én nem értem az oroszokat... Ha valakik, akkor ők megtehetnék (ki ütne vissza), hogy felmutatják a képet az anyával és gyerekével, és egyszerűen bevonulnának Kelet-Ukrajnában... Ha valakinek ellenvetése van ukrán oldalról (szájkaratén kívül, amit nem hiszek), akkor kaphatnak párat a seggükbe, ennyi...
Innentől kezdve mondhatnak, amit akarnak "nyugaton", a mondandójuk hátterébe oda kell rakni a képet, és ennyi...
<blockquote rel="laca">Az ukránok NEM inkompetenciából adódóan gyilkolják a lakosságot, vagy ez neked még nem tűnt fel???
Ebből én itt csak azt látom, hogy egy BUK rendszerrel, nem pedig TELAR-al lehet célt leküzdeni.
Most komolyan, ezzel a sablonos tereléssel magyarázod a korábbi kijelentésedet, miszerint az ukránok a hozzánemértésük miatt - kvázi véletlenül? - gyilkolják a polgári lakosságot?
<blockquote rel="laca">Most komolyan, ezzel a sablonos tereléssel magyarázod a korábbi kijelentésedet, miszerint az ukránok a hozzánemértésük miatt - kvázi véletlenül? - gyilkolják a polgári lakosságot?
Nem a cikket idéztem, hanem TÉGED! Már bocs!
Részemről most már tényleg Off!
Ott voltál a helyszínen , ha azt állítod , hogy az onvédelmi erok a lakoházak kozé bújnak, vagy az iskolákba.