Egyrészt akkor gratulálok, ha elhiszel mindent amit ide beraknak, másrészt jó reggelt, szétszórva (tudod, Kalibr leselkedik) hátravont erőkről beszéltünk, hát hogy is mondjam, lehet tényleg nem fogják neked berajzolgatni nagy piros pöttyökkel online térképekre, hogy hol vannak épp2. A Bucimaciból felébredve picit körülnézel akár csak ebben a topicban elég sok infót/térképet találsz a klf. dandárok elhelyezésével, bevetési helyével kapcsolatban. Picit olvasgatni is kellene, nem csak a képeket nézegetni...
Ha látható domborzat van, úgy már nem olyan nehéz, nyilvánvaló okokból. De amúgy sehol nem lehetetlen:3. A "táj alapján" elég nehezen határozod meg a helyszíneket Ukrajnában, bár te ehhez jobban értesz úgy látom...
Pl. https://avia-pro.net/news/komandova...tarei-himars-s-tochnostyu-do-neskolkih-metrov
Ha érdekel valami és foglalkozol vele (jelen esetben GEOINT-IMINT és határterületeik), akkor jobban fogsz hozzá érteni mint azok akik másba fektetik az erejüket, még ilyet....
Szép ez a 777 fotó, a táj alapján mondtad meg, hogy tegnapi és Ukrajnában készült?
Mondom, hogy rajzoltam, csak neked! Mindet kilőtték már, az ukránok köveket dobálnak.
Amúgy ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy ha megvannak a saját forrásaid (amit lehet mások is megtalálnak, de mindenképp primer legyen), kicsit nehezebben hiszel el olyan hülyeségeket, hogy pl. egyáltalán nincsenek már tartalékaik, nem volt mit hátravinni Nyugat-Ukrajnába, mert látod az ellenkezőjét.
(A felső nem friss)
Amúgy ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy ha megvannak a saját forrásaid (amit lehet mások is megtalálnak, de mindenképp primer legyen), kicsit nehezebben hiszel el olyan hülyeségeket, hogy pl. egyáltalán nincsenek már tartalékaik, nem volt mit hátravinni Nyugat-Ukrajnába, mert látod az ellenkezőjét.
(A felső nem friss)
Így van, soha ne hagyd, hogy érvekkel zavarba hozzanak, vagy ferdítésen kapjanak! Kb. így gondoltam, hogy eddig fogod vinni a félrebeszélést és kivonulszNa ennyi, mert álmodozó hülyegyekerekkel nem vitáznék, lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. Te is mész Wilson barátod után...