Bármikor tervbe kerülhet. Majd nyomja Puttyer meg kis kompániája azaz te is a náci Lett/Észt/Litvánokat, nincsenek is Lettek/Észtek/Litvánokat, ősi orosz föld aztán felszabadítják őket.
Nem sértő szándékkal, de ekkora magas labdát azért nagy butaság volt leírni.
A balti államokban bizony nagy hagyományai vannak a náczulásnak, A Waffen-SS-be is sokszoros túljelentkezés volt náluk, úgy emléxem
Sztem inkább az beszédes, h mindenféle kifogásokkal eddig is próbálták visszafogni a szállítást az oroszok az Északi Áramlaton, most már magyarázkodni se kell. Véletlen pont most állítják le Ukrajnán keresztül is a szállítást.
A Török Áramlaton viszont érdekes módon minden klasszul működik, amin Szerbiába és hozzánk jön a gáz.
Sztem itt Németországot akarják letérdeltetni.
Az NS-1 le volt állítva, az NS-2-t meg sem nyitották. Meséld el, mi értelme az oroszok részéről eldobni azt a pisztolyt, amit a fritzek fejéhez is tehetnek?
@boki @SirHiggins teljesen parttalan. Bárki csinálhatta. A lehetősége mindenkinek megvolt. Max a robbanóanyag/robbanás laborelemzése adhat bármi jelet. De biztosat senki sem tudhat. Ne húzzátok már fel magatokat. Én a magam részéről senkinek sem hiszek.
Semmiféle minta nem segíthet, mert mindenkinek van a másik cuccából több szakajtóval IS. Azt meg lehet állapítani milyen cucc volt és ki gyártja, de a kérdés az, ki az aki használta?
Az valsz cinizmus volt. Már ha valós volt egyáltalán.
Jajjnemááááár! Tutira Szauron trollfarmjáról hackelték meg Sikorski accát a gonosz orkok!
Ez még így egyértelmű is lehetne.De!Mellékesen jogi okokra hivatkozva a déli áramlatot leszámítva le akarják állítani az oroszok a gázszállítást Európába.És valószínűleg mind a javítás,mind az Ukrajnán keresztül való szállítás a szankciókra hivatkozva lesznek blokkolva Orosz részről.Mindkét félnél van "indok"az akcióra.
Az oroszok nem elpusztítani akarják Európát, ahogy Ukrajnát sem. Más sem hiányzik nekik, mint még 15 DS kápók által uralt USA vazallus. Amíg volt vezeték, addig náluk volt a kontroll egy olyan eszköz fölött, amivel télen sakkban tarthatják a fritzeket. Ez most megszűnt. Szerinted ekkora ászt dobnak el egy ennyire komoly partiban?
Igen, én voltam.
Azért, mert nehogy már egy bedezsóti meg vadhajtások legyen bármiben is mérvadó.
Nevetséges.
Én Nudelmann nyanyust látom beszélni és nem a bedezsóttit...
És ha RU akció volt, hogy az USA-ra kenjék?
Hogyan kensz rá bármit arra, akinek az egész világ kommunikációján és médiáján rajta van a keze? Ha meglenne videón, hogy Biden fater mélységi töltetekkel halászott ott, akkor is belesulykolnák a népbe hogy ez csak orosz agitprop. Sikroski tweetjét is mentegetted, Nudlimamus is a bedezsótti hibája, Te magad vagy az élő példája a hatékony agymosásnak...
Én arra reflektáltam hogy valakinek kifejezetten az a vágya hogy London,Washington felett robbanjon elsőnek egy töltet.Megérten ha valaki utálja az angolszászokat.De az nem jut el az egybites agyáig hogy ebben az esetben az Orosz nagyvárosoknak is annyi.
Ha már atomháború lesz, akkor én is azt szeretném. Megelégedett mosollyal az arcomon távoznék a túlvilágra ha tudnám, hogy azok akik mindezért felelősek, már a pokol tüzén égnek
Azt jósolják, hogy Putyin beszéde igen formabontó lesz. Ahogy írták, meghatározó, világtörténelmi lesz, mind Oo, mind Európa (a bolygó, a Nap, és Tejútrendszer)
szempontjából. Kicsit félek azért tőle.
Állítólag valami bolygóegyüttállás is lesz aminek a tengelye épp Szauron pulpitusán halad keresztül, így feketemágia segítségével beleköltözik az antikrisztus. (de lehet hogy csak petéket rak bele)