értem,de akkor visszakérdezek .. van Ford gyár az USA-ban ? mert a több gyárat is bezárt a Ford illetve a végleg bezárt a Ford az USA-ban között van némi különbség !Ford of China vezérigazgatójának szavai:
"Mi nem egy amerikai cég vagyunk amelyik jelen van Kínában. Mi egy multinacionális cég vagyunk amelyik jelen van amerikában."
Mellesleg a Ford több gyárat is bezárt USA-ban, következő ahonnan kivonulnak az Németország...
De pl. a Lego is már csak névleg van jelen Dániában, pedig ők A dán cég...
jelen esetben én arra gondoltam,hogy ha pl be kell zárni az Audi-t akkor biztosan nem Ingolstadtban fogják kezdeni,hamarabb fog bezárni a győri gyár mint a hazai .. nekünk meg ez a fontos nem az hogy mi van Ingolstadtban .. így első körben mi szivjuk meg,és nem csak az ott dolgozók,hanem az oda beszállítók is a zöldségestől a konyhásokon keresztül a takarítónő, a biztonsági őr is szóval nem csak konkrétan a "szalagmunkásokat" fogja érinteni ez a történet,hanem az erre épülő teljes szegmenst .. annyi előnyünk van a többi kihelyezett gyáregységgel szemben,hogy szerintem itt kell a legkevesebbet fizetnie az anyavállalatnak,így az utolsó előtti kalapban leszünk ha be kell zárni valamit valahol. ( majd aki ott dolgozik és itt van esetleg beszámol arról,hogy mennyi is az annyi .. ) egyébként jó felmérés lehet erre a Covid-"válság",hogy ott és akkor melyik üzemrészeket zárták be,vagy szüneteltették a termelést,mert szerintem ugyanaz a forgatókönyv lenne ebben az esetben is. (nem követtem ezeket az eseményeket figyelemmel)
de úgy is kiderül majd ha itt lesz az ideje (reméljük nem,lásd fentebb )