És ő a szakértő.12:43-tól:
"... and below Hungary is this area is called Moldova..."
Alaudinovot előléptették:
https://t.me/RKadyrov_95/3060
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És ő a szakértő.12:43-tól:
"... and below Hungary is this area is called Moldova..."
értem,de akkor visszakérdezek .. van Ford gyár az USA-ban ? mert a több gyárat is bezárt a Ford illetve a végleg bezárt a Ford az USA-ban között van némi különbség !Ford of China vezérigazgatójának szavai:
"Mi nem egy amerikai cég vagyunk amelyik jelen van Kínában. Mi egy multinacionális cég vagyunk amelyik jelen van amerikában."
Mellesleg a Ford több gyárat is bezárt USA-ban, következő ahonnan kivonulnak az Németország...
De pl. a Lego is már csak névleg van jelen Dániában, pedig ők A dán cég...
értem,de akkor visszakérdezek .. van Ford gyár az USA-ban ? mert a több gyárat is bezárt a Ford illetve a végleg bezárt a Ford az USA-ban között van némi különbség !
jelen esetben én arra gondoltam,hogy ha pl be kell zárni az Audi-t akkor biztosan nem Ingolstadtban fogják kezdeni,hamarabb fog bezárni a győri gyár mint a hazai .. nekünk meg ez a fontos nem az hogy mi van Ingolstadtban .. így első körben mi szivjuk meg,és nem csak az ott dolgozók,hanem az oda beszállítók is a zöldségestől a konyhásokon keresztül a takarítónő, a biztonsági őr is szóval nem csak konkrétan a "szalagmunkásokat" fogja érinteni ez a történet,hanem az erre épülő teljes szegmenst .. annyi előnyünk van a többi kihelyezett gyáregységgel szemben,hogy szerintem itt kell a legkevesebbet fizetnie az anyavállalatnak,így az utolsó előtti kalapban leszünk ha be kell zárni valamit valahol. ( majd aki ott dolgozik és itt van esetleg beszámol arról,hogy mennyi is az annyi .. ) egyébként jó felmérés lehet erre a Covid-"válság",hogy ott és akkor melyik üzemrészeket zárták be,vagy szüneteltették a termelést,mert szerintem ugyanaz a forgatókönyv lenne ebben az esetben is. (nem követtem ezeket az eseményeket figyelemmel)
de úgy is kiderül majd ha itt lesz az ideje (reméljük nem,lásd fentebb )
Szerintem is valószínűbb, hogy a külföldi gyárakat zárják először.Ezt egyébként most én is úgy látom mint @SirHiggins hiszen ha logikusan végig gondoljuk, azért kapitalizmus ide vagy oda, bármelyik cégnek jobb bezárni egy külföldi üzemegységet,mint otthon szembesülni a tüntető hazai munkásokkal ! Szóval ha mondjuk a "Rába" tartana fent egy gyárat Bulgáriában meg mondjuk Moldovában,nem hinném hogy a gyárbezárást Győrben kezdené .. és nekik is pénz a pénz ! illetve csökkentett műszakkal,még mindig jobb egy hazai gyárat üzemeltetni,mint teljesen bezárni .. véleményem szerint ha gyárbezárásra kerül a sor akkor a kihelyezett egységeket zárják be,annyiban lehetünk "szerencsések" hogy a magyar lesz az utolsó ezek közül,mivel itt fényesre van nyalva a seggük az állami támogatások által és az átlagbérek is alacsonyak. Szvsz .
@szegcsab : Putyin ennek hatására most gondolom azonnal lemond és főbelövi magát a Vörös téren.
De Ingolstadtban ha nincs áram és gáz de Győrben van és még a munkaerő is olcsóbb akkor melyiket fogja bezárni ?értem,de akkor visszakérdezek .. van Ford gyár az USA-ban ? mert a több gyárat is bezárt a Ford illetve a végleg bezárt a Ford az USA-ban között van némi különbség !
jelen esetben én arra gondoltam,hogy ha pl be kell zárni az Audi-t akkor biztosan nem Ingolstadtban fogják kezdeni,hamarabb fog bezárni a győri gyár mint a hazai .. nekünk meg ez a fontos nem az hogy mi van Ingolstadtban .. így első körben mi szivjuk meg,és nem csak az ott dolgozók,hanem az oda beszállítók is a zöldségestől a konyhásokon keresztül a takarítónő, a biztonsági őr is szóval nem csak konkrétan a "szalagmunkásokat" fogja érinteni ez a történet,hanem az erre épülő teljes szegmenst .. annyi előnyünk van a többi kihelyezett gyáregységgel szemben,hogy szerintem itt kell a legkevesebbet fizetnie az anyavállalatnak,így az utolsó előtti kalapban leszünk ha be kell zárni valamit valahol. ( majd aki ott dolgozik és itt van esetleg beszámol arról,hogy mennyi is az annyi .. ) egyébként jó felmérés lehet erre a Covid-"válság",hogy ott és akkor melyik üzemrészeket zárták be,vagy szüneteltették a termelést,mert szerintem ugyanaz a forgatókönyv lenne ebben az esetben is. (nem követtem ezeket az eseményeket figyelemmel)
de úgy is kiderül majd ha itt lesz az ideje (reméljük nem,lásd fentebb )
“Brit hírszerzés” (sitcom) 254. epizód:
Brit hírszerzés: Oroszország kész lelőni a visszavonuló katonáit | 24.hu
A legfrissebb hírek a mai napról.24.hu
Hello tán büntiben voltál!? A sarokba küldtek?! Wilson nem nyert háborút de az ukránok már az Uralnál járnak!Jó estét a Tisztelt nagyérdeműnek. Újra itthon. Wilson megnyerte már a háborút?
Putyinnak lenne egy kis esze keres egy jó fegyverkereskedőt, hogy valahol a harmadik világban elpasszolja ezt a sok régi szart harckocsit, löveget, btr-t, helikoptert egy másik tagon ketesztül az ostoba angolszászoknak, hogy odaadják az ukránoknak az árából meg a modernebb eszközökbe és modernizálásba fektetné majd bevándorló-leszármazott mozgalmakat finanszírozna az USA-ban meg Britanniában és fegyverezne fel aztán néhány felbérelt emberrel elintéztetne néhány színest lehetőleg jogi aktivistát sztárt vallási vezetőt stb. befolyásosokat, ismerteket imitt amott és már lángolna is pár amcsi meg brit nagyváros (durvább mint az atom!) ...azonnal kitörne a majmok bolygója: persze bolti fosztogatások és mehetne is a nemzeti gárda terjeszteni a demokrácia nevében a liberális szabadságot otthon...nem maradna lőszer ukrajnánakModern orosz T90M ukran szolgalatban
Orosz T-80 megsemmisitese
A Fehér Ház biztosította, hogy Biden Irán felszabadításával kapcsolatos szavait a tüntetőkkel való szolidaritása magyarázza.„Ne aggódj, felszabadítjuk Iránt. Nagyon hamar kiszabadítják magukat” – mondta Biden.
Az amerikai kormányzat egyelőre nem erősítette meg hivatalosan az ügynökség által közzétett információkat.Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pedig további légvédelmi rendszerek és modernebb fegyverek szállítására szólította fel a szövetségeseket.