Leo2a4 max igy fognak járni !
Azért azt hittem megerőltetik magukat és A 6-7 verziót kapnak .
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Figyelmetekbe ajánlom az ukrán különlegesek orosz lövészárok elfoglalós drónos éjszakai infrás felvételét -Kopi tettebe azt hiszem-.A háború szörnyűsége sokakat e felvétel után vág mellbe. Az erőszak látványos bemutatásának hatása mindig csak fokozza az erőszakot, kegyetlenkedést. Valószínűleg sok száz, vagy ezer hadifogoly, vagy potenciális hadifogoly élet esélyei csökkennek az ilyen felvételek után. Mindkét oldalon.
Ezért nem volt túl okos dolog nyilvánosságra hozni, ez nagy lépés a népirtás és a háború elhúzódása felé, úgy, hogy a harctéri eredményeket nem befolyásolja, mert mindkét oldalt azonos módon érinti.
Ezért butaság, amit Big Troty irkál. Az lényegében népirtásra, háborús bűncselekmények elkövetésére való uszítás.
Választották?
Az, hogy valaki szerint lehetett volna abban a 2 másodpercben másképp is viselkedni, az egy vélemény. Arra utalok, hogy nem ők lőttek, nem tűnt úgy, hogy szeretnék a fegyverüket használni, csak nem akarták átadni. 1-2 másodperc volt.
Meghaltak.
Az oroszt nem menti semmi. De nem akarok népbírósági ítéletet hirdetni, csak a kommunikációs baklövésre akartam a figyelmet felhívni.
Semmi értelme ilyen videókat terjeszteni, a béke lehetősége távolodik, de nem nyernek semmit. Veszítenek, emberéleteket.
Gyanitom neked nem tul sokat volt fegyver a kezedben, illetve fogalmad sincs milyen, amikor a veled szemben levo embernel fegyver van. Olyan helyzetnek pedig a kozelebe sem kerultel amikor az eleted veszelyben volt es dontened kellett.
Ne erts felre, nem b*szakodni akarok. Csak te es meg paran olyan dologrol irkaltok es olyat iteltek meg, amirol egyaltalan nincs fogalmatok -termeszetesen ez igy oke! A legminimalisabb elkepzelesed sincs milyen amikor fegyver van nalad, veszelyben az eleted, tuzelned kell es rad is lonek. Nagyon durva stressz es felfokozott pszichikai es fizikai allapot amiben masodperceid vannak. Ezt nem tudod elkepzelni addig amig nem tortenik meg. Es ezert nem kellene itelkezni egy video alapjan.
Mivel minden kilőhető, én a jobbfajta tankból minél több opcióra tennék, mindezt a legolcsóbban, de ez én vagyok. Más Atlantista tanácsadó viszont rongyosra olvasta a Tigris a T34 ellen c. könveket, tehát az alapján dönt. A Leo vsz így merült fel ...@jurgenbauer
azért remélem majd a hazai katonai vezetés/ meg a haditechnika iránt érdeklődő közönség is érdeklődve fogja figyelni a Leopard tankok szereplését,mert ezt a nótát már egyszer eljátszották Szíriában Al-Bab-nál .. és T-72-esekhez hasonlóan emeltek kalapot (dobálták lefelé a tornyot) ezek is
tettem itt egy kijelentést,hogy túlhypeolt szarok ezek a Leopardok..na most kiderül jól gondoltam-e ..
tudom,jön majd mástól a magyarázat ,hogy jó,de ezek elavult típusok,meg nekünk modernebb lesz,és az sebezhetetlen aztán egyébként is kevés volt a darabszám .. meg hogy ez az exportverzió és ez biztos le volt butítva, illetve amit még szoktak sokszor írni,hogy a kezelőszemélyzet sem volt a helyzet magaslatán de ha a németek ülnének benne akkor bezzeg ...
ez szép és jó,csak az a baj,hogy a Kornet-ben meg nincs kifogásgenerátor
Nem szoktalak olvasni, de most az egyik válasz miatt kíváncsiságból megnéztem mit írtál. Hát, orbitális szentimentális baromság, az biztos.A háború szörnyűsége sokakat e felvétel után vág mellbe. Az erőszak látványos bemutatásának hatása mindig csak fokozza az erőszakot, kegyetlenkedést. Valószínűleg sok száz, vagy ezer hadifogoly, vagy potenciális hadifogoly élet esélyei csökkennek az ilyen felvételek után. Mindkét oldalon.
Ezért nem volt túl okos dolog nyilvánosságra hozni, ez nagy lépés a népirtás és a háború elhúzódása felé, úgy, hogy a harctéri eredményeket nem befolyásolja, mert mindkét oldalt azonos módon érinti.
Ezért butaság, amit Big Troty irkál. Az lényegében népirtásra, háborús bűncselekmények elkövetésére való uszítás.
Választották?
Az, hogy valaki szerint lehetett volna abban a 2 másodpercben másképp is viselkedni, az egy vélemény. Arra utalok, hogy nem ők lőttek, nem tűnt úgy, hogy szeretnék a fegyverüket használni, csak nem akarták átadni. 1-2 másodperc volt.
Meghaltak.
Az oroszt nem menti semmi. De nem akarok népbírósági ítéletet hirdetni, csak a kommunikációs baklövésre akartam a figyelmet felhívni.
Semmi értelme ilyen videókat terjeszteni, a béke lehetősége távolodik, de nem nyernek semmit. Veszítenek, emberéleteket.
Olyanból senkinek nincs sok, a saját első vonalban lévő harckocsijait senki nem fogja odaadni.Leo2a4 max igy fognak járni !
Fair play lenne ha true, a több ezer tankos vegtelen penzű usa küldjön előbb , mintsem masnak a csalanjával peniszezzenÁllítólag a németek csak akkor járulnak hozzá a lengyel Leók ukrajnába szállításához, ha előbb az USA szállít Abramsokat:
Где попкорн??
Az a baj, hogy majd küldeni is fog...bár annyira nem. Előbb utóbb akkor lesz az oroszoknak is Abrams Bradley hamarabb...hacsak nem kirakatnak akarják őket használni az ukránok a hátországban, vagy mondjuk Kiev védelmére.Állítólag a németek csak akkor járulnak hozzá a lengyel Leók ukrajnába szállításához, ha előbb az USA szállít Abramsokat:
Где попкорн??
Ő csak tudja....hiszen becsődölésben is köröket vernek a ruszkikra ....Az ukránok néznek nehéz hónapok elé, de az oroszok mennek csődbe? Logikus...
Danilov szerint Oroszország csődbe fog menni
Olekszij Danilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára hamarosan aktív fellépést vár az orosz hadseregtől, ezért figyelmeztette az ukránokat, hogy nehéz hónapok elé néznek – írja az MK orosz híroldal.
Danilov úgy véli, Oroszország csődbe fog menni, mert a háború egyéves évfordulójára valószínűleg erődemonstrációval készülnek.
Ráadásul Danilov számos szakértő véleményével ellentétben úgy látja, az orosz vezetésnek az a célja, hogy minél hamarabb pontot tegyen a háború végére.
Azok is így járnának ha egy kornemM kopogtatna rajtuk.Leo2a4 max igy fognak járni !
Szurovikin érdemeit így ismerte el Vlagyimir Vlagyimirovics , a nyakára ültette Geraszimovot aki kétségtelenül nagyon jó elméleti szakember , de a tudásának a gyakorlatba átültetésével már komoly problémái vannak, mint azt láttuk az elmúlt 11 hónap során.Nincs.
Szurovikin marad ahol van, csupán lett 2 ember mellette akik a front új szakaszainak irányítását fogják megkapni és Geraszimov fogja össze őket, mint "felettesük".
Komolyan az indexes újságírókat is úgy rúgnám picsán... 14 hk az nekik egy zászlóalj?!? Legalább ne lennének kurva lusták és néznének utána mielőtt egy szakkifejezést használnak. Igénytelen suttyók.
Mennek a Leopárdok Kijevbe, tömegek üdvözölték a lengyel bejelentést
Moszkva máris kommentálta a történteket.index.hu