W
Wilson
Guest
Nemtom, én is kíváncsiságból rákerestem, egy ilyen számú beterjesztés tényleg van, de mivel több témakört/törvényt érint (határvédelem, belügy, kereskedelem meg ilyesmik asszem) benne lehet egy ilyen javaslat. Meg persze az is lehet, hogy hülyeség az egész.
Annak semmi köze ahhoz amit az orosz propaganda állított, mivel gondolom nem követed nap mint nap az ukrán parlamentbe benyújtott törvénytervezeteket akkor enged meg nekem , hogy elmondjam, hogy az ominózus 7351-s törvénytervezetet több mint 1 éve 2022 májusában nyújtotta be három retardált ukrán képviselő (Nép szolgái) név szerint Mariana Bezuhla, Georgij Mazurashu és Olekszandr Fedienko (amúgy egy éve ez a törvénytervezet nagy felháborodást váltott ki Ukrajnában) a törvényjavaslat lényege a következő volt.
Azon ukrán katonák megölésének jogáról szólt, akik engedély nélkül hagyják el a bevetési helyüket, és nem teljesítik a parancsnokság utasításait.
Ezt a törvénytervezetet anélkül, hogy beterjesztették volna az ukrán parlament elé 2022.május 24-én visszavonták...
És ezt mindenki le tudja ellenőrizni a Verhovna Rada honlapján íme a link...
Bemásoltam az oldalt is....
Törvénytervezet az Ukrán Fegyveres Erők Belső Szolgálatának Statútumának 22-1. cikkének módosításáról a bűncselekmények különleges időszak körülményei között történő megszüntetésének lehetőségéről
Szám, regisztráció dátuma: 7351, 2022.05.05
Regisztrációs munkamenet: IX. összehívásának 7. ülésszaka
A törvénytervezet tervezete: Alapvető
A törvényjavaslat címe: Biztonság és védelem
A jogalkotási kezdeményezésről szóló törvény tárgya: Ukrajna népi helyettese
A törvényjavaslat kezdeményezője(i):
A főbizottság:
- Zavitnevich O.M. Nemzetbiztonsági, Védelmi és Hírszerzési Bizottság
- Ionushas S.K. Rendészeti tevékenységekkel foglalkozó bizottság
- Arisztov Yu.Yu. Költségvetési Bizottság
- Radina A.O. Korrupcióellenes Politikai Bizottság
- Klympush-Tsintsadze I.O. Ukrajna Európai Unióba való integrációjával foglalkozó bizottság
- Törvénytervezet 2022.05.04
Dátumok és állapot: | Kivonták a mérlegelés alól |
---|---|
24.05.2022 | A projektet visszavonták |
17.05.2022 | A bizottságnak a felülvizsgálatra vonatkozó következtetését közölték |
09.05.2022 | Tájékoztatásul szolgálva |
06.05.2022 | Megfontolásra a bizottság elé utalták |
05.05.2022 | Továbbítva a vezetőségnek |
05.05.2022 | Ukrajna Verhovna Rada kapta |
Magyarul az orosz propaganda egy több mint egy évvel ezelőtti ukri törvénytervezetet vett elő és megpróbál vele hangulatot kelteni, holott azt a törvénytervezetet múlt év 05.24-én anélkül,hogy az ukri parlament elé került volna visszavonták...