Minden bizonnyal VDV felderítők voltak.
Felderíteni talán civilben, civil járművekkel eszesebb lett volna.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Minden bizonnyal VDV felderítők voltak.
Sajnos pont nincs ott utcanézet, de műhold alapján igen, a piros tető a banknál stimmel, a mellete lévő gyógystzertár is stimmel, az utca is így néz ki. És igen, az irány ez alapján Bergyanszk.Ha valaki szeret ilyesmivel szöszölni jó volna geolokálni ezt a videót.
Állítólag az oroszok Berdiansk felé tartanak
Ezen nincs mit szöszölni, ez Pryazovske főtere. Ott van a táblán, hogy Oleksandrivka 24 km. És valóban annyi ebként, ezt nem számolták el az ukránok.Ha valaki szeret ilyesmivel szöszölni jó volna geolokálni ezt a videót.
Hú mit fogok én ezért kapni...Szerencsétlen az az állat habozás nélkül áthajtott rajta...![]()
Az Azeriak orosz engedély nélkül semmilyen gázt nem fognak európába exportálne ezt elhiheted.
Ez 3 napja volt:
![]()
Ãj szövetségesre lelt Vlagyimir Putyin
Szövetségesi együttműködési megállapodást Ãrt alá Vlagyimir Putyin orosz és Ilham Aliyev azeri elnök kedden a moszkvai Kremlben.www.portfolio.hu
Durva.Már ideje volt, hogy felébredjen az orosz légierő!
Amúgy meg kína orosz összeborulás van régeben egész sorokat írtál erről , Változott az álláspontod azóta ?Az a baj, hogy te kb. a műsor 70%-nál kapcsoltad be a tévékészüléked és nem látod, hogy mi a nagy játszma.
A Krím elcsatolásával eléggé elfajult a helyzet. Ennek ellenére megállapítható, hogy lakosság döntő többsége egyáltalán nem Oroszország felé szeretne orientálódni. Ez tök érthető: az orosz egy elnyomó rendszer - elég megnézni hogy elvitték a békéért tüntetőket tegnap.Én arra is emlékszek, h Zelenszkij a békével kampányolt. Miért nem ült le tárgyalni a szakadárokkal? Volt ideje.. Az oroszbarát pártot betiltották, néhány politikusuk kiesett a 17.dikről, persze demokratikusan, a fékek és ellensúlyok, no meg a jogállamiság figyelembevételével.
Nagy szöszölés nem kellett. Fél perc. Arra mennek. Bergyanszk és a Krím között van félúton. Mariupolig sík terep, egyetlen nagyobbacska település Bergyanszk a tengerparton fekszik.Ha valaki szeret ilyesmivel szöszölni jó volna geolokálni ezt a videót.
Idáig nem a örmények voltak az oroszok haverjai?Akkor Azerbajdzsán is megy vissza a SZU-ba.
Miért nem egyböl?Olvasd el ezt...
Nekem a nyelvtörvényből egyértelműen az jön le, h az ukrán egy elnyomó rendszer, és lehet, h a lakosság nem elnyomó rendszert akar, de mégiscsak azt hoztak össze.A Krím elcsatolásával eléggé elfajult a helyzet. Ennek ellenére megállapítható, hogy lakosság döntő többsége egyáltalán nem Oroszország felé szeretne orientálódni. Ez tök érthető: az orosz egy elnyomó rendszer - elég megnézni hogy elvitték a békéért tüntetőket tegnap.
Megpróbáltam megkönnyíteni a dolgát.....Miért nem egyböl?
Eloszor hajlandó tárgyalni, ha leteszik a fegvert (amúgy semmi képpen se szabad menni tárgyalni "orosz teruletre" - torténelmi tapasztalat) és most már pucsra buzdít - valahogy már nem bízik magába az oreg.![]()
Putyin azt üzente az ukrán hadseregnek, hogy vegyék a kezükbe a hatalmat
Ismét megszólalt az orosz elnök, szavait az ukrán katonáknak címezte.Ne hagyjátok, hogy a neonácik emberi pajzsnak használjanak benneteket! A jobboldali banderisták és neonácik Ukrajnában nehézfe...www.vadhajtasok.hu
az átlag ukránt nem nyomja el. Magyaroknak gáz a nyelvtörvény és jogos ellen tiltakozni.Nekem a nyelvtörvényből egyértelműen az jön le, h az ukrán egy elnyomó rendszer, és lehet, h a lakosság nem elnyomó rendszert akar, de mégiscsak azt hoztak össze.
Ja azt hiszem ez az amikor az elől menő tehergépkocsit aminek a platóján volt egy ruszki vagy ukrán kollaboráns egy légvédelmi ágyú mellett kilövik, aztán ahogy jön a harckocsi látja hogy mi történt és gondolom valami összefüggést vélt a kocsi és a kilőtt tehergépjármű közt. Volt itt egy másik videó ahol a teherkocsiról még leugrik az ukrán egyenruhás férfi mielőtt megtisztelik egy egész tárral, a háttérben látszik a baleset.Hú mit fogok én ezért kapni...
Szóval szerintem baleset volt.
A háttérben ott a teherautó amit sikeresen kiiktattak.
A páncélosban vagyok, városi környezet, tőlem 30 méterre tevékenykednek, nagyrészt a házakat nézném a sofőr helyében én is, az út úgyis ott lesz. Lehet látni is vélt valami fenyegetést egy erkélyről, harci stresszben megesik, ezért rántotta el a járművet.
Az öregnek sok esélye nem volt korrigálni, de ha észlelte a fegyverropogást, ő sem lehetett a helyzet magaslatán. Mindenesetre nem hibáztatnám az áldozatot, nyilván.
Amikor a kiiktatott teherautót közelről veszik, az a videó ér véget ezzel a csattanással. Azon látszik, hogy utána sok másodpercig mozdulatlan marad a páncélos, nekem ez azt sugallja, hogy kurvára meglepődött a sofőr a zökkenésen, és nem ezt akarta.
Az, hogy távozáskor is áttolatott még rajta, sajnos sokat gyengít a baleset-verzión.
Én tökéletesen látom a játszmát, azt is látom hogy a kamu casus bellik is a játszma részei. Viszont ezek a casus bellik komolyan vehetetlenek, Oroszország egyszerűen birodalmi logika mentén működik. Oroszországot az fenyegette hogy elveszíti a befolyást Ukrajna felett. Ehhez viszont a nemzetközi jog szerint az oroszoknak nincs közük.Az a baj, hogy te kb. a műsor 70%-nál kapcsoltad be a tévékészüléked és nem látod, hogy mi a nagy játszma.
Miután Kherszon elesett,a ruszkik Mikolayevet támadják.Mostmár minden tűzerőt bevetnek.Eddig kimélték az ukrán taktikai egységeket.De ennek vége.
Az az, igen. Sok szögből, elég jól dokumentálva van ez az eset, biztos jön még felvétel majd róla.Ja azt hiszem ez az amikor az elől menő tehergépkocsit aminek a platóján volt egy ruszki vagy ukrán kollaboráns egy légvédelmi ágyú mellett kilövik, aztán ahogy jön a harckocsi látja hogy mi történt és gondolom valami összefüggést vélt a kocsi és a kilőtt tehergépjármű közt. Volt itt egy másik videó ahol a teherkocsiról még leugrik az ukrán egyenruhás férfi mielőtt megtisztelik egy egész tárral, a háttérben látszik a baleset.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..