Állítólag Moldova és Grúzia beadta a csatlakozási kérelmét az unijóba.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Istenem phaidros, még van pofájuk felháborodni az ukránoknak hogy lövik őket? Hallatlan!Természetes lenne, hogy használják. Ha nem csak azt használnál. Hisz pl. az iskola kialakításánál fogva nagy létszám befogadására alkalmas, mindenhol jelen levő intézmény. Alapvetően nem ezzel van a baj. Hanem mikor ugyan ilyen alapon támadás, vagy találat éri, akkor meg egyből jön az álszent felháborodás ezer felől, hogy ISKOLA és a "szívszorító" képek a plüssmackóval, meg tankönyvekkel. Szóval na... de érdekes, hogy nyilván ott is vannak például művelődési házak. Nem láttam még onnan képet, hogy ott gyülekeznének; az lenne a központjuk. Se önkormányzati épületet. Miért nem a tanácsteremben, házasságkötő terembe pakolnak be? De még egy sporttelepet sem láttam.
Tehát mikor sokadik hír van, hogy iskola közepén állítják fel a tüzérséget, iskola területére tanyázzák be magukat, akkor óhatatlanul felmerül az emberben, hogy szándékosan használják szinte csak az iskolát.
én nem most kezdtem ezen rugózni mint te, de a dombaszban elkövetett és az Odessai vérengzés után nem tudok sajnálni egy Ukrán nácit sem, sem a névleges támogatókat sem, a nyelv törvény és a nemzetiségünket ért támadások miatt meg úgy érzem megérdemlik, megdolgoztak érte.
Gáz lenne mindenkinek! Orosz óvatosság, a civilek életének megvédése doktrína lassítja a müveleteket. Nem lenne probléma pl. Odessa városát lebombázni 3 nap alatt mint a jenkik szokták háborúikban.Nem gondolom hogy olyan sokáig tartana. Ha mégis, akkor abba Európa gazdasága meg fog feküdni rendesen.
Az ukrán nácikat nem, csak a valóban civileket lehet sajnálni.én nem most kezdtem ezen rugózni mint te, de a dombaszban elkövetett és az Odessai vérengzés után nem tudok sajnálni egy Ukrán nácit sem, sem a névleges támogatókat sem, a nyelv törvény és a nemzetiségünket ért támadások miatt meg úgy érzem megérdemlik, megdolgoztak érte.
Azt is. De sajnos nem csak azt.Az országukat védik minden módon ahogy tudják.
Azzal, hogy nehéztechnikát raknak a lakóövezetbe, mert eddig az orosz nem lőtt oda, ahol civil van? Dudi, te ezt így csinálnád? Nem tudom rólad elhinni. Szerintem, ha van rá idő kitelepítenétek onnan a civileket.országukat védik minden módon ahogy tudják
Jöjjön a balkán, a kaukázus, a háborúban álló 40 milliós ukrajna, 10 millió afrikai menekült, fél szíria és afganisztán...Állítólag Moldova és Grúzia beadta a csatlakozási kérelmét az unijóba.
akkor már nem civilek, hanem milíciaAz energodari "civil" úttorlaszolóknál hamar előkerültek a fegyverek...
Nyugodj meg! Semmi baj nincs!Mert Zelenszkij egy báb, egy odarakott kazár zsidó, azért. Egy bohóc, egy hivatásos komikus. Emiatt!
A nyilasok a körbezárt Budapesten kb. Dehát mindig ez történik, ha a társadalom söpredéke ellenőrizetlenül fegyverhez jut és ezáltal hatalomra tesz szert.
Nariskin:
Russian Intelligence Chief Says Intel Showed Ukraine Was Working on Nukes, US Knew About It
Previously, Ukrainian President Volodymyr Zelensky threatened to withdraw Ukraine from the Budapest Agreement, under which the newly independent Ukraine gave up the nuclear arsenal that it inherited from the USSR in exchange for security...sputniknews.com
Persze nyilván annyira igaz, mint Szaddam tömegpusztító fegyverei.
Istenem phaidros, még van pofájuk felháborodni az ukránoknak hogy lövik őket? Hallatlan!
Micsoda képmutatás ez kérem, használják a terepet védekezésre, aztán pedig felhívják a világ figyelmét hogy a ruszki támadás milyen következményekkel járt.
Az hogy te is a védekezőket hibáztatod akiknek nem volt beleszólásuk abba hogy a ruszki hadsereg megtámadta az országukat szégyenletes.
Tőled amúgy ez kifejezetten szomorú mert tudom hogy te nem vagy fizetett.
Bemásoltam ide ma is és tegnap is egy orosz elemzést az orosz invázió első három napjáról ,szerintem annál részletesebbet nem nagyon lehet csinálni jelenleg.Én olyan örömmel olvasnék egy katonai jellegű hozzászólást. Aki ilyet tud, az ne fogja vissza magát. Enélkül csak szórakoztatjuk egymást. Úgy látom sok a jó humorú tagtárs. Tehát ismétlem: aki katonai elemzéseket szolgáltat nekünk, annak megköszönnénk.
Már ott tartunk, hogy magyarul nem tudó oroszok, Google fordító segítségével irogatnak ide?kérlek költöz egy ilyen ház lábához nekünk és neked is jobb lesz, csak próba képpen. nincs messze a vonatok arra felé még üresek is tolonganod sem kell.
Hagyjátok ezeket a... Nincs neked erre időd. Az ignorálás csodákra képes!
Azt írtam, de akkor szájba rágom, hogy annak tudatában teszik, hogy egy iskola szétlövése milyen lelki hatást vált ki az átalg tömegben. És nem feltétlen, illetve nem elsősorban az ukránok között.
Az ukránok nem a harcteret akarják uralni, hanem a nyugati világ szívét és lelkét. És ahogy dudi is írta, és egyet is értek vele, a háború mindenhol zajlik, nem csak a harctéren.
A reptereket más okból használják.
Nem, nem hibáztatom őket, hanem árnyalom a helyzetet. Mert nem csak fekete-fehér van. Egyrészt megértem sok szempontból, hogy használják, de ugyan így vannak fenntartásaim is ezzel kapcsolatban. Bár tisztában vagyok vele, hogy háború nem a morálról és az ideákról szól -még akkor is, ha nyugaton ezt kenik a kenyérre és ezzel fizetnek az ájfonért a boltban.
Nem sajnos, nem vagyok fizetett, pedig így állástalanul van az a pénz ... dehát nem ér annyit a lelkem.
Az is lehet, hogy épp használni kívánta szerencsétlen.Asszem ez a szállítmány már nem fog célba érni.
Figy, szerintem itt senki nem "fizetett" még Boki sem, bármennyire is azt próbálják egyesek elhitetni...Istenem phaidros, még van pofájuk felháborodni az ukránoknak hogy lövik őket? Hallatlan!
Micsoda képmutatás ez kérem, használják a terepet védekezésre, aztán pedig felhívják a világ figyelmét hogy a ruszki támadás milyen következményekkel járt.
Az hogy te is a védekezőket hibáztatod akiknek nem volt beleszólásuk abba hogy a ruszki hadsereg megtámadta az országukat szégyenletes.
Tőled amúgy ez kifejezetten szomorú mert tudom hogy te nem vagy fizetett.
Akkor miért csodálkozunk rajta, ha ugyanabban a háborúban lőnek rájuk?Az országukat védik minden módon ahogy tudják.