W
Wilson
Guest
Mariupolban szerintem már most is nagyon durva a helyzet kb 2 órája próbálok információt szerezni onnan különböző ukrán chat szobákat néztem át és az egyikben annyi infót találtam, hogy valakinek sikerült beszélni egy ott tartózkodó nővel aki azt mondta, hogy nincs áram és fűtés a civilek a pincékben húzzák meg magukat nem mer senki sem kimenni az utcákra az internetet lekapcsolták a mobil kommunikáció csak időnként és csak nagyon rövid működik, a várost folyamatosan lövik az utcákon harcok folynak amelyek főleg a város bal partjára koncentrálódnak, ez az info azt jelenti, hogy a szakik oldalán vannak jelenleg súlyos harcok.24.hu-nak van egy riportere Kijevben. Ő ott marad ha lesz ostrom is. ATV-be is be szokott jelentkezni. Kijevben is épülnek a barikádok mindenhol. Összecsapások a város szélében már vannak. Ha jól rémlik azt mondta, hogy vidékről is jópáran felmentek védeni a várost. És úgy látja nagyon elszántak a védők, hogy mindenáron védekeznek. Ha lesz ostrom akkor az nagyon durva lesz.