Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy látom akkor az ukránok sem különben az orosznál. Ők is otthagynak mindent ha menni kell! De azé "győznek"! Röhejes!
Mé küldenék be? Ott vannak ők is....sztem vért akarnak most inni...Beküldik a csecseneket szerintem.
Hm, nem gyoz meg. Most is ugy vagyok vele hogy vagy igaz vagy nem. Plane az elso kep gyanus. Bele sincs nyomodva a foldbe, meg olyan furak a szinek... 50-50% A kiloves is tok fura volt...Na a lényeg az, hogy az első kép fake gyanús, viszont van erről még egy kép más szögből:
Kép 1: https://pbs.twimg.com/media/FNFfX-mX0AAwpeA?format=jpg&name=900x900
Kép 2: https://i.ibb.co/74gjK3r/IMG-20220305-183259-626.jpg
Itt mindenki otthagy mindent, de a végén jönnek a Borsodi lomisok, és elvisznek mindentÚgy látom akkor az ukránok sem különben az orosznál. Ők is otthagynak mindent ha menni kell! De azé "győznek"! Röhejes!
A wikin mind orosz, a teljes Szu vezerkar.Csernyenko es Andropov sem volt orosz?
Akkor Zelenszi nem Svájcból hanem Izraelből fogja osztani az észt? Egyáltalán még Ukrajnában van?Lakasugyi miniszter. Viszik a maradek zsidokat Ukrajnabol Izraelbe?
Viszont ha a mai nap ilyen jól fotódokumentált, akkor adja magát a kérdés, hogy miért nincsenek fotók a háború kezdetetétől lelőtt nagyjából 40 orosz repülőgép és 40 orosz helikopter kb. kétharmadáról. Vagy a legalább pilótákról.mai frontlegieros veszteseglista
ez legalabb szazmillio dollaros veszteseglista, ha mind igaz
Babaj? Micsoda medvetancot nyomott Kramatorszkban vagy hol.Emlékszik valaki erre az ikonikus alakra?Vele mi történt?Él még?2014-ben hirtelen eltünt Donbassból.
Én jobban elismerem azt, ha valaki reálisan felméri az erejét, viszonyrendszerét, és ezzel a belátással cselekszik. És nem teszi kockára emberek életét, környezete épségét. Így is van sok olyan hatás, ami előre nem látható. De ami látható. Én életpárti vagyok. Aki szegény, az még lehet gazdag, de a halottnak erre semmi esélye.Azért elég tökös fickók, el kell hogy ismerd. A világ egyik legerősebb haderejével veszik fel a harcot úgy, hogy nem győzhetnek. És biztos vagyok benne, hogy ezt ők is tudják. Hány olyan népet ismersz, akik ezt bevállalnák a lengyeleken kívül itt a környéken?
Igen, a talaj elég valószínűtlenül "feltúratlan" körülötte, pedig mégiscsak becsapódott. És a közeli kép fényviszonyai is elég érdekesek. Ha csak az lenne, azt mondanám, hogy egyértelmű fake.Hm, nem gyoz meg. Most is ugy vagyok vele hogy vagy igaz vagy nem. Plane az elso kep gyanus. Bele sincs nyomodva a foldbe, meg olyan furak a szinek... 50-50% A kiloves is tok fura volt...
Mert mondjuk máshová irányítják. Egy lebénult hadoszlopot miért támadjanak, ha máshol nagyobb szükség van rá?Volt hír elárasztásról, sár van mindenhol, vagy csak simán még nem kell elindulniuk. De tény, hogy ha ennyire jó az ukri légierő, akkor ezeknek miért nincs semmi baja?
4800 halottban az utána következő közel 10 éves "polgárháború"is benne van!Maga az invázió "sikeres"volt!Viszont az utána következő polgárháborúnak 100-150 ezer halálos áldozata volt!Wiki a barátod: Összesen 300000 fö (4800 halott) azért mégis jelentösen nagyobb mint a mostani orosz csapatok Ukiban, légierö szintén.
Dehogy dilettánsok - nagyon profi elvetemult tolvajok. Vélhetoén a vezetés folyamatosan lenyúlta a felszerelésre és karbantartásra szánt pénzt.Valami nagyon nagy baj van.... de ennyire idióták/dilettánsok csak nincsenek az Oroszok.
Megvetted az autót, minjárt meg is rendeled az utódját és amikor megjött, el lehetett adni a régit annyiért, amibe az új került... Igaz a színválaszték nem volt nagy...Tömegeknek volt jobb?
Kaphattál egyáltalán autót ha megvolt rá a pénzed anélkül, hogy 10 évet vártál volna rá a Merkúrnál?