Valaki hiányolta a Panzerfaust-ot:
(Lehet, hogy Wilson már betette.)
(Lehet, hogy Wilson már betette.)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
H-101, amelyet először Szíriában vettek be. Tu-160 és Tu-95MSz stratégiai bombázokról indíthatók. Tegnap voltak először lefényképezve Ukrajna felett. Ezeket elég az orosz légtérből indítani mivel hatótávjuk 2500 km.X-101, Tu 95 vagy 160 a levegőben
akiket én láttam, hadifogoly, azokon volt piszok meg miegymás. és igen, ha éppen sima teherautósofőr volt, akkor lehet, hogy nem éppen a sár volt a legközelebbi közege.De ez nem misszió, ez háború. Vagy megy velük a mosoda az első vonalba?
Boriszopolban található Kijev nemzetközi reptere is.A megszállók megtámadtak egy katonai egységet Boriszpil körzetében....
2022. MÁRCIUS 8., KEDD, 21:09
RENDŐRSÉGI FOTÓ
Az orosz csapatok légicsapást mértek egy katonai egységre a kijevi régió Boriszpil körzetében, vannak áldozatok.
Forrás : Országos Rendőrség
"Légicsapás egy katonai egységre a Boriszpol régióban! Ma, 18:00 körül az ellenség ledobott egy lövedéket a Babkin régióban. Vannak sebesültek."
Részletek : A rendőrség jelenleg vizsgálja a közeli házakat az esetleges károk miatt.
Az áldozatokról pontosítás alatt áll
Оккупанты атаковали воинскую часть в Бориспольском районе
Российские войска нанесли авиаудар по воинской части в Бориспольском районе Киевской области, есть пострадавшие.www.pravda.com.ua
semmi extra, az egy géppel leadott sorozat a kijelölt célterületet ugyan valamelyest fedte , de teljes fedés csakis ütegek együttes alkalmazásával és a kidolgozott tűzterv betartása mellett érhető el , de szerintem talán ez evidens is ...Várjuk a tapasztalatod
Ha nem vonnak vissza pihenőre akkor igen, vagy mosod magad az alsódat, ha van rá módod.akiket én láttam, hadifogoly, azokon volt piszok meg miegymás. és igen, ha éppen sima teherautósofőr volt, akkor lehet, hogy nem éppen a sár volt a legközelebbi közege.
mivel általában két rend ruhát osztanak ki, alsótól egészen a felsőig, ezért valószínű, hogy igen, megy mosoda a megszállt területekre. vagy szerinted fékcsíkos alsóban kell egész hadművelet alatt lébecolniuk?
utanpotlas szallitokra altalaban nem az a jellemzo, hogy kint vannak terepen, jonnek-mennek, valtasokban.Ha nem vonnak vissza pihenőre akkor igen, vagy mosod magad az alsódat, ha van rá módod.
mar ok sem hasznalnak Glonasst?A mai nap előkerült, hogy orosz oldalon használnak civil GPS -t is. E mellett említve volt a mai orosz helyzetjelentésben a DPR Mariupol körüli tevékenysége illetve előrenyomulása.
Alább két kép (tegnapelőttiek) ahol DPR katonák civil DJI drónokkal felderítést végeznek ... Említve volt, hogy a képek kiértékelésénél bizony nézik a friss kerék/lánctalp nyomokat (két felderítés közötti különbség) és a végpontok "kiemelt figyelmet" kapnak a műveletek során. Helyismeret is van bőséggel - sokan a környékről származnak avagy éppen Mariupol -ból kényszerültek menekülni családostul az elmúlt években. Az előrenyomulás nem "kapkodós" - saját véleményem szerint kicsit az idő nekik is dolgozik egy körülvett város esetén ...
Érdemes megfigyelni, hogy a jóember hátán nem egy AK12/AK15 van ... Igaz, ők nem elsővonalas Krím -ről előre reguláris orosz haderő. Sőt, nem is olyan régen még civilek voltak ...
«Бойцы ВСУ! Срочно выходим из города!»: оборону Мариуполя начали ломать
Спецкор КП Дмитрий Стешин работал с авиаразведчиками на окраине Мариуполя и увидел, какие СМС-сообщения приходят из осажденного городаwww.kp.ru
mondjuk, ha szabad így " dehonesztálnom " őket , nem néznek ki katonának , legalábbis akiket bemutatnak , bár ez gondolom érthető az ukránok részéről, hogy így is becsmérlik az ellenséget ...Ok, az "Élére vasalt" és a raktár friss...
Nézd vissza képeket....
Gyakorlatilag nem látsz "Katona"-t köztük, és mind fogoly, ráadásul VDV.
Az iraki háború alatt a GPS több km-el cseszte el a helyszínt, valószínűleg szándékosan, a 10 m-es pontosság meg bőven elég. És hpgy kapsz GPS bant és csak te és senki más?mar ok sem hasznalnak Glonasst?
igy aztan csodalkoznak, ha kapnak 10 meteres pontatlansagot.
meg talan egy GPS bant
Igaz, hogy az nem tanknak való vidék, és ezért a páncélosok viszonylag alárendelt szerepbe kényszerültek, de Afganisztánban 10 év alatt vesztettek ennyi tankot. Itt elég volt hozzá nagyságrendileg 10 nap.
MH 101?semmi extra, az egy géppel leadott sorozat a kijelölt célterületet ugyan valamelyest fedte , de teljes fedés csakis ütegek együttes alkalmazásával és a kidolgozott tűzterv betartása mellett érhető el , de szerintem talán ez evidens is ...
( az előbbi hsz-ben lemaradt, bár azóta pótoltam ... MH. 101. )
mar ok sem hasznalnak Glonasst?
meg talan egy GPS bant
Az én telefonomon is van Beidu, Glonass, Galileo a GPS mellett szóval mi van?mar ok sem hasznalnak Glonasst?
meg talan egy GPS bant