Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vajon ki az a jövőbe látó, aki már tavaly tudta, hogy 90 új hajót kell rendelni, mert idén kitör a gázháború?Mandiner
makronom.mandiner.hu
Ezzel kapcsolatban ötletelhetne valaki hozzábbértő, hogy miért is.
Nekem legalábbis felkapcsolt vmi kis lámpát, ott egész hátul, csak még nem jöttem rá miért.
Miért? Te tényleg elhitted ezt a sok szart?
A terepjárók a német bhánon igazoltatva:Oroszok is már ráfanyalodtak a dzsihád mobilra :
Utánanéztem mert érdekelt ,de az a helyzet, hogy jelenleg egyáltalán nincs sok LNG szállítóhajója Oroszországnak, még csak most kezdték ezek építését most építik azt a 15 db amelyek alkalmasak lesznek Oroszország északi vizein történő LNG szállításra...Hát abból se kevés az övék mivel ők is utaznak LNG-ben !
Hogy, hogy mire? A nyugdíjakra, az Ukrajnában harcoló katonákra,tankokra a háború finanszírozására stb......Mire ? Mi az amiért most Dollárt vagy Eurót kell adnia ? Ez most kőkeményen a pénzügyi rendszerek csatája !
Ha nem csináljuk amit akarnak, ránk lövik az atomot?Csak arra kívántam reflektálni, hogy-é bármilyen zsarolópotenciáljuk. A képet nézve, hát lehet.
#12 871Nos, ésn saját magam kiszámoltam, a rendelkezésre álló adatok alapján. Elvileg az egész gázszükségletet ki lehetne elégíteni LNGvel. A világ összes gázszállító hajója kellene hozzá, de lehetséges. Az Európai LNG fogadó kapacitás is elég. Nagy hátrány, hogy a fogadókból a legtöbb Spanyolországban van, a legnagyobb felhasználóban, Németországban meg egy sincs.
Kár, hogy nincs jó keresőmotorja az oldalnak. Az egészet darabra és órára kiszámoltam. Mindenesetre kisebb feladat, mint repülővel hordani a szenet Berlinbe.
Pont ez a kulcsmondat, amit szerintem rögtön nem is kell figyelembe venniSzerintem a kulcs az ez a mondat:
"They are not being deployed to be used against Russian [forces] in Ukraine."
Számomra ez azt jelenti, hogy hivatalosan nem az oroszok ellen fogják őket bevetni, hanem az ukránokat fogják támogatni bizonyos agresszor erőkkel szemben.
Hogy Ukrajna területén belül, vagy kívül, az majd kiderül... egyszer talán.
Ami biztos, hogy nem véletlenül mennek oda.
Kína, dél koreai hajóépítő vállalatok kaszálni fognak az újabb hisztivel.Utánanéztem mert érdekelt ,de az a helyzet, hogy jelenleg egyáltalán nincs sok LNG szállítóhajója Oroszországnak, még csak most kezdték ezek építését most építik azt a 15 db amelyek alkalmasak lesznek Oroszország északi vizein történő LNG szállításra...
lehetetlen,kevés az emotikon a komentleibenLeonidas!!!! Baszki ez Leonidasz!
Valójában tévedsz, de mi eddig nem kereszteztük egymás útjait..... Ha kitalálod, ki vagyok, akkor azt elismerem, de tényleg!!!Tényleg te vagy az.
Ha jól emlékszem ez kb két hete is volt. Na nálatok már nem csak a katonák de a gépek is feltámadnak vagy hányszor lővitek le ugyan azt a madarat?Potyognak a helikopterek.
És egyébként téma volt még nem is olyan rég a német vadászgéptenderen is.Ezek ütik a légvédelmi pajzson a rést.
Kifejezetten a légvédelem leküzdésére létrehozott eszközök. Talán az egyik legdrágább repülőeszköz.