Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak egy kerdes, tenyleg csak kerdes, nem allitom: nem lehet, hogy nem ukran, hanem orosz bot? Ha en orosz lennek es azt akarnam, hogy megutaljak az ukranokat, akkor pont ilyen botot irnek mint o. Csak egy otlet, es nem allitom, hogy az.Ladagrant az Ukrán állami autobot, vele felesleges veszekedni. Terminátornál kell jelenteni, kibannolja, és helyre állt a fórum rendje.
Gulyaev 2021 szeptemberében dandárparancsnok lett.„A Téli Hadjárat lovagjairól elnevezett 28. különálló gépesített dandár parancsnoka, Vitalij Guljajev ezredes 2022. július 23-án életét adta Ukrajna védelmében” – írta a közösségi oldalon.
Csak egy kerdes, tenyleg csak kerdes, nem allitom: nem lehet, hogy nem ukran, hanem orosz bot? Ha en orosz lennek es azt akarnam, hogy megutaljak az ukranokat, akkor pont ilyen botot irnek mint o. Csak egy otlet, es nem allitom, hogy az.
Ez a polák kizárólag provokálni jár ide.Csak azért, mert adod alájuk a lovat. Csinálod a feszültséget közöttünk, magyarán provokálod. A "nekünk jó lenne" alatt kit értesz? Nektek lengyeleknek lenne jó, ha a szlávoktól visszavennék valamit? Ezt azért szeretnéd, hogy kb 100 évig ne tudjunk senkit pl a románokat megtámadni? Ezt a román fórumon adod le? Az eddigi megnyilvánulásod pont olyan mint egy ukrán/román/stb provokátoré. A primitívségről meg annyit, hogy most is te fröcsögsz!
Az amit írsz, az úgy ahogy van hülyeség. Küldök neked pár ékezetet mert látom,hogy kifogyott a készleted. ''''''''''''......''''''''''',,,,,, . Használd ezeket.Legalább győznek végre az ukránok! És vége lesz az egésznek! Az orosz 4 gen gépek meg úgy is impotensek + csapásmérő drónók sincsenek míg nyugaton de már a torokoknel is és Iránnál ez két fegyvernem dominál.Addig az oroszoknal megorokolt gradok.
Egy pár hónapja én is ezt a módszert követtem, de bevallom nem jött be..most komolyan hiányzik neked hogy lássad az ilyen kommenteket?
Amióta Ignoron van nálam a banda azóta megtaláltam lelkibékém
Soha semmilyen propagandát nem osztottam itt meg, veletek ellentétben. Legfeljebb rátok köpök, mikor hülyeségeket beszéltek. Ellenben ti egy az egyben a legrosszabb agitpropot toljátok egyenesen tükör fordított orosz forrásból.
A stílust meg majd én vagy legfeljebb a moderátor meghatározza. Az, hogy pont ti picsogtok a stílus miatt engem hidegen hagy.
Nehéz megítélni hogy kinek mekkora veszteségeik vannak, de Avtomat elhatalmasodó személyeskedő őrjöngése azt támasztja alá hogy az ukránoknak nem áll jól a szénája.Nem nem - közel sem látok át mindent. Csak a ti kurva gyenge erőlködéseteket, amint a propagandát hírként akarjátok rátukmálni a fórumozókra.
Colin Powell .Te hova vagy ennyire nagyokos?
Menjél ki az orkokhoz, aztán megtudod, mi az igazság.
Az USA nem égeti be magát, mint a ruszki szokta.
Csak olyat kommunikál, amivel nem lehet hitelteleniteni.
Akkor, mondja, hogy nincs ki lőve, ha tudja, mert ellenkező esetben teszik fel a képet, videót a kilőtt eszközről.
Pici gondolkodás?..., ha már ennyire szeretsz minősígetni másokat....
Jobban járnánk.....
Kettő videó alapján jól be lehet azonosítani, hogy hol horgonyzott a találatot kapott hajó(k). Az egyik videóban a videót felvevő említ is kettő hajót: Burjok hidrográfiai hajó és a Malin hajó (kaptak találatot ?). A pontos helyszín:A "cargo terminal"-ban miért horgonyoz egy L451 Malin?
Gondolom az ukrik benézték a dokkot igaz?
Az oroszok meg precízen kivették a tilosban parkolót. Ennyi.
Miért te mit csinálsz itt? Ugyanazt amivel Lengyel mediket vádolod.Ez a polák kizárólag provokálni jár ide.
Azt hiszem az erősebb kutya ba.zik jogán ....Milyen jogon?
Én baráti népként tekintek a lengyelekre, az aktuálpolitikai fejleményektől eltekintve, ezért a polákozással nem értek egyet.Ez a polák kizárólag provokálni jár ide.