Főleg úgy...hogy fel kellett ébreszteni Sojgut hogy VÉGRE valami nagy hősi diadalittas igazi náciellenes honvédős harc lesz...erre mire kinyomta az ébresztőt (meg a szundit) meg lefőtt a kávé és izgalommal telve ment volna Putyinhoz...addigra le is verték az egészet!

el is szomorodott ....le is b.szta a tábornokot aki visszaverte az offenzívát!
-Itt Sojgu miniszter! Ki b.szta el a reggeli matinémat Putyin elnök úrral???? Látni akartunk végre egy igazi náci elleni harcot és orosz Tv-csatornákon levetíteni nagy hős háborút! Még tankokat is adtunk az ukránoknak azzal álcázva hogy kifogyott az üzemanyag sőt még a lengyeleknek is engedtük hogy átvigyék!!
-De...de tábo...de táb...védelmi miniszter úr! Esküszöm én nem tudtam hogy ez már az offenziva!!

Azt hittem csak néhány seggrészeg dezertőr jön fényes nappal a mezőn vagy pár csecsen megint bekattant

...alig csak hogy ...én alig csak épphogy odadörrentettünk egy picit, be se dobtuk magunkat Ha tudom hogy ez már a naaagy támadás engedtük volna 2-3 napig játszani őket...még a saját állásainkba is bemehettek volna!...Esküszöm táborno...miniszter úr én is csak akkor tudtam meg mikor fele már megadta magát!!! ...Ugye nem küldenek Szíriába???