Clashes between the Russian Army and the AFU continue near Shcherbaky Clashes between the Russian Army and the AFU continue...
southfront.org
Clashes between the Russian Army and the AFU continue in Krasna Gora village and Paraskoviivka; Clashes between the Russian Army...
southfront.org
Alant kifejtem bővebben... Szerintem az oroszok irányították az eseményeket....
Szerintem meg hagyták, hogy az ukránok az gondolják, hogy a "bab is hús" ezt abból gondolom, hogy egyrészt az ukránok jelentős csapatokat kellett elvonjanak a támadáshoz, NATO irányelvek szerint támadtak, viszont az oroszok minimális veszteség mellett vonultak vissza. Ráadásul az ukránok beleszaladtak az orosz tűzérségbe, ami komoly veszteségeket okozott mind technikában, mind élőerőben. Ráadásul elvékonyította a fronton lévő ukrán csapatokat. Mikor volt? Szeptemberben. Meg a herszoni visszavonulás is, októberben. Szerintem, az oroszok behúzták az ukrán vezetést a csőbe, ki használva a sikerkényszerüket.
Két hozzászólás között...
Semmire. De ők nem ukrán pártiak, hanem a DS alávetettjei. Hatalmuk megőrzése érdekében, kénytelenek azt támogatni, akit kijelölnek számukra.
Ez az elvárás felé. Ez teszi a főnökei felé hitelessé. Az összeharácsolt vagyona úgy is csak átmenetileg a tulajdona. Csak látszólag az övé, kivégzése után visszaszáll a gazdira.
Imádom, amikor megdícsérnek,hogy milyen szépen beszélek magyarul, cluj-napocai dákórómai származásom ellenére...
Mégis, mit vártak? A támadás egyre inkább összekovácsolja a "gonosz tengelyét".
Várható, hogy az ukránok futnak az események után, egyre komolyabb lépéshátrányba, időzavarba kerül.
Az oroszok helyében a Velika Novosilka-Novij Komar-Komar/Perebudova irányban elvágnám az N15ös főutat. Ezzel párhuzamosan a T0518 mentén nyomulnék északnak, Velika Novosilka-Bamatyr/Oleksiívka, szintén N15 irányba.... Közben úgyis bejön Artyemovszk, és a Lyman irányba is támadnak. Severszk katlan alakul. Mindeközben persze délről közelítenek Zaporozsnye felé.