„Az ellentámadás lassabban halad, mint szeretnénk” – mondta Zelenszkij
Az UAF ellentámadása " lassabban halad, mint szeretnénk" - mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a BBC-nek.
Az egykori humorista azt tanácsolta a nyilvánosságnak, hogy ne hasonlítsák össze a történéseket a hollywoodi filmekkel.
„Vannak, akik úgy veszik, mint egy hollywoodi filmet, és most várják az eredményeket. Ez rossz. Életek forognak kockán...
Bármit akar valaki, beleértve a nyomásgyakorlási kísérleteket is, minden tisztelettel, úgy haladunk a csatatéren, ahogy jónak látjuk” – mondta Zelenszkij, anélkül, hogy pontosította volna, ki és mit követel Kijevtől.
Источник:
https://rusvesna.su/news/1687349682
Lettország minden helikopterét átadja Ukrajnának
– jelentette ki Lettország miniszterelnöke.
összesen 2 db, igen
Az előző négyet tavaly szállították le
⚡️
⚡️⚡️⚡️Latvia will transfer all its helicopters to Ukraine This was stated by the Prime Minister of Latvia. the total are 2, yes The previous four were delivered last year⚡️⚡️⚡️
t.me
Az Orekhovsky szakasz helyzete 2023. június 21-én 15:00-kor
Ma reggel az orosz katonai személyzet ellentámadást indított Zserebjanki faluból, hogy visszafoglalja
Pjatikhatki állásait . Az ezt követő ütközetben a tüzérség támogatásával kiszorították a településről az Ukrán Fegyveres Erők 128. gárda-lövészdandár alakulatát.
Most Pjatikhatki orosz irányítás alatt áll.
Spetsnaz arkangyal szerint az ukrán egységek ellentámadást próbálnak elérni. De az RF fegyveres erők 429. ezredének harcosai sikeresen legyőzték az ukrán fegyveres erők tekercseit. Egy pontos ütés megsemmisített egy ellenséges gyalogsági harcjárművet.
Más területeken gyakorlatilag változatlan a helyzet, sem a Rabotino-Verbovoye
fordulóján , sem
a Vremijevszkij- párkánynál nem támadtak ukrán egységek.. A tűz intenzitása azonban megnőtt, ami újabb támadásra való felkészülést jelezhet.
A tegnapi
pozícióerősítés és az erősítések átadása megerősíti ezt a forgatókönyvet. Annak ellenére, hogy a 128. gárda-lövészdandár tagjai között meglehetősen alacsony morál uralkodik, a stratégiai tartalék egységek június harmadik felében támadásra készülnek.
Ореховский участок обстановка по состоянию на 15.00 21 июня 2023 года Сегодня утром российские военнослужащие начали контратаку из села Жеребянки с целью отбить позиции у Пятихаток. В завязавшемся бою при поддержке артиллерии формирования 128 огшбр ВСУ были выбиты из населенного пункта. Сейчас...
t.me
Elkerülte a figyelmedet, hogy ugyanezt mondtam?
Mit is írtál? "Nem vitatom, hogy a Teris egy jól sikerült játék, de olyan erőforrásigénytelen, hogy még én is meg tudtam saját változatot valósítani a 80as években 8 bites számítógépen." Mondjuk nyelvhelyességi szempontból is kifogásolható a válaszod, de lélektanilag nagyon kicsinyes a mondandód. Ez a Berne-féle játszmák közül az "Igen, de..." típusú játszma. Ha valamit objektív okok miatt nem lehet tagadni, akkor keressünk negatívumokat, amivel kétségbe vonjuk az állítás első felét. A savanyú a szőlő esete. Nem szeretek piszkálni senkit, de a képmutatás bosszant!