A finom változás Ukrajna hibáztatásában halálos bajt jelent az amerikaiaknak
Hal Turner 01 február 2024
VÉLEMÉNY-SZERKESZTŐSÉGI CIKK
Egy nagyon finom változás az orosz külügyminisztériumból jövő szavakban jelzi az Egyesült Államok megsemmisítése előtti UTOLSÓ lépést. Elérkeztünk az utolsó lépéshez ....
Az orosz külügyminisztérium által használt megfogalmazás nagyon finom volt, de a mindenekelőtt következményei vannak
Nézd meg, hogy fel tudod-e fogni a finom változást ebben az RT-ből származó részletben:
Az USA és állampolgárai bűnrészesek az ukrán hadifoglyok halálában, akiket múlt héten öltek meg, amikor az őket szállító orosz Il-76-os katonai repülőgépet lelőtték a kijevi csapatok - mondta a moszkvai külügyminisztérium szóvivője, Maria Zaharova.
Csütörtökön az orosz Nyomozó Bizottság nyilvánosságra hozott egy jelentést, amely szerint a teherszállító repülőgépet két amerikai gyártmányú MIM-104A rakétával semmisítették meg, amelyeket egy Patriot légvédelmi rendszer lőtt ki. Az Il-76-os múlt szerdán zuhant le az oroszországi Belgorod régióban. A fedélzeten tartózkodók - 65 ukrán hadifogoly, három orosz katona és a személyzet hat tagja - mindannyian meghaltak.
Az orosz nyomozók szerint az ukrán csapatok a rakétákat egy Harkov megyében lévő állomáshelyről lőtték ki, nem messze Lipci falutól, mintegy 10 km-re az orosz határtól. Következtetésüket a baleset helyszínén talált 116 rakétadarabra alapozták, amelyeken angol nyelvű feliratokat találtak.
A jelentésre reagálva Zaharova egy Telegram-posztban azt mondta, hogy az amerikai állampolgároknak "tudniuk kell, hová megy a pénzük", és azzal érvelt, hogy Joe Biden elnök és kormánya az amerikaiakat "bűnrészessé tette egy véres tragédiában".
Felfogtad? Észrevetted a finom változást a nyelvezetükben? Itt van az orrod előtt!
Hadd fókuszáljam nektek:
"Az USA és polgárai bűnrészesek az ukrán hadifoglyok halálában..."
Aztán megint, egy későbbi bekezdésben:
" ...azt állítja, hogy Joe Biden elnök és kormánya az amerikaiakat "bűnrészessé tette egy véres tragédiában"." ""
Ez az apró és finom változtatás nem csak az amerikai kormányra mutat, hanem RÁTOK. És rám! Egyénileg. Személyesen.
Ez egy olyan pont, amit az elmúlt két évben többször is elmondtam a rádióműsoraimban. Komolyan rámutattam, hogy amit a KORMÁNYUNK tesz, azt
a MI NEVÜNKBEN teszi.
Ne feledjék, ez a nemzet Abraham Lincoln híres Gettysburgi beszédét ünnepli, amelyben azt állította, hogy "a nép kormánya a nép által, a népért és a népért".
Ergo, amikor az amerikai kormány tesz valamit, azt
a MI nevünkben teszi.
A te és az én nevemben.
Az oroszok most világossá tették, hogy kit tartanak felelősnek azért, amit az amerikai kormány tesz: TÉGED és ENGEM.
Látod, mi, te és én, valójában mi vagyunk a hibásak!
Hátradőlünk, és nem teszünk semmit, miközben a kormányunk az egész világot eltiporja. Szankciókat erre és arra. Katonai akciók itt. Katonai akció ott. És amikor a kormányunk ilyen tevékenységet folytat, emberek halnak meg, akiket nem ismerünk, olyan országokban, ahol még sosem jártunk, vagy talán még csak nem is hallottunk róluk, meghalnak.
Ó, és
miközben a kormányunk ezt a sok szart műveli az emberekkel szerte a világon, mi csak ülünk és nem csinálunk semmit, semmit. Nem telefonálunk a kongresszusi vagy szenátusi képviselőinknek. Nem írunk levelet vagy küldünk faxot. Még egy e-mailt sem küldünk. Ülünk a seggünkön és nem csinálunk semmit, semmit.
Az oroszok most világossá teszik, hogy TI és ÉN vagyunk azok, akik ezt teszik.
TE és ÉN vagyunk a hibásak. Közvetlenül. Személyesen.
Tudjátok mit? Igazuk van.
MI vagyunk a hibásak. Mi választjuk meg ezeket az embereket, aztán hátradőlünk és hallgatólagosan jóváhagyjuk, amit tesznek a saját, személyes tétlenségünkkel. Embereket mészárolnak le szerte a világon. Visszabombáznak országokat a kőkorszakba.
Te és én hátradőlünk, és nem teszünk semmit. Vagy ami még rosszabb, olyan idióta Beach Boys paródia dalokat énekelünk, mint a "Bomb Bomb Bomb Bomb Bomb Bomb Bomb Bomb Irán” mintha az, amit teszünk, valahogy jó lenne. Nem az.
Egy orosz ismerősöm a minap Lindsey Graham amerikai szenátort idézte, hogy egy nagyon jogos érvet fogalmazzon meg számomra. Megmutatta nekem, amit Lindsey Graham az "X"-en (korábban Twitter) posztolt, amelyben a következőket mondta:
Aztán az orosz srác megkérdezte tőlem: "Mi lenne, ha az Orosz Föderáció Tanácsának valamelyik tagja (azaz egy orosz "szenátor") pontosan ezt az üzenetet tette volna közzé a VKontake-on (orosz közösségi médián), csak az érintett országokat változtatná meg, például ez a HAMIS PÉLDA:
HAMIS OROSZORSZÁG SZENÁTORA
Abban az esetben, ha a Putyin-adminisztráció kíváncsi, az Egyesült Államok és mindenki más számára a régióban teljesen világos, hogy a kormányzat nem akar háborút. De nehéz lesz elmondani az elesett katonák családjainak, hogy az Egyesült Államok nem áll háborúban velünk.
Az Egyesült Államok több fronton is háborúban áll Oroszországgal megbízottja (Ukrajna) révén. A gyenge beszéd és a gyenge cselekvés veszélybe sodorja [ukrajnai] szolgálati tagjainkat. Ha az Egyesült Államok nem fizet súlyos árat szolgálati tagjaink halála és még sokan mások megsebesülése után, akkor a Putyin-kormányzat elmulasztja az orosz személyzet védelmére vonatkozó kötelezettségeit.
A Putyin-kormányzatnak: Hagyja abba a gyenge retorikát, és válaszoljon erővel az orosz érdekek és életek védelmében. Az Egyesült Államok/NATO agresszióval kapcsolatos jelenlegi megközelítése nem működik. Változtass, amíg lehet."
Ugyanazok a szavak, mint Lindsey Grahamé. Ugyanaz a logika.
Tehát meg kell kérdeznem TÉGED, az Olvasót, ha Lindsey Graham szavai Iránról elég jók ahhoz, hogy az USA megtámadja Iránt, vajon HAMIS az, orosz szenátor Ukrajnára vonatkozó pontosan ugyanazok a szavai igazolnák, hogy Oroszország megüt minket?
Miért ne. Ugyanaz a helyzet!
Látod, ez nagy probléma az amerikai társaimnak. Úgy tekintünk a világra, mint ami a miénk, amit akarunk. Egyszer sem állunk meg azon gondolkozni, hogy más hatalmas nemzetek hogyan dönthetnek úgy, hogy a MI logikánkat használják, ellenünk.
Most néhányan közületek úgy reagálnak majd, hogy „Nem mernék”. Óh ne? Miért ne?
És te azt válaszolnád: "Mert kifújnánk belőlük az élő szart."
Igazán?
Mert ezt ők is megtehetik velünk.
Ó.
Igen.
Beáll a valóság.
És ugyanazok a reakciós amerikaiak, akik azt mondanák, hogy "nem mernék", valószínűleg azt mondanák, hogy "nem fogják, az a világ végét jelentené".
Igen. Az lenne. És megtettük volna magunkkal, ahogyan világszerte viselkedünk.
Miért kellene Oroszországnak hátradőlnie, és megengednie, hogy fegyvereket szállítsunk Ukrajnának, amelyeket most egyértelműen oroszok meggyilkolására használnak?
Miért ne mondhatná Oroszország (újra) az Egyesült Államoknak, hogy hagyja abba az oroszokat megölő fegyverek szállítását, majd hozzáteszi, különben Oroszország elkezdi ütni az Egyesült Államokat?
Oroszország miért ne tehetné közvetlenné? Tompa?
Jó. Kiderült, hogy csak most kezdték el tompítani. Ennek az Op-Ed-nek a tetején most elkezdték "amerikai állampolgárokat" hibáztatni. Te és én.
Hová vezet ez? Hadd magyarázzam el így:
Mi a különbség a " Ölés" és a "gyilkosság" között?
A gyilkosság egy ártatlan ember törvénytelen megölése. De a " Ölés" megengedett, ha "indokolt".
Például, ha egy srác fegyvert céloz rád, és te olyasmit csinálsz, ami megöli, az „önvédelem”, nem pedig gyilkosság, noha a srác most meghalt.
Tehát van különbség ölés és gyilkosság között. Az egyik megengedett, míg a másik nem.
Ugyanez az országokkal.
Az Egyesült Államok fegyvereket szállít Ukrajnának az oroszok megölésére. Oroszország többször is felszólította az Egyesült Államokat és a NATO-t, hogy álljanak meg, de mi nem állunk meg. ERGO, Oroszország számára "indokolt" lenne önvédelemből megölni minket.
Szerencsére az oroszoknak jó erkölcsük van, és tudják, hogy az ártatlan amerikai népet talán nem szabadna megbántani gonosz kormányunk miatt. Szóval
eddig nem öltek meg minket.
Úgy gondolom, hogy az orosz külügyminisztérium megfogalmazásában a jelen Op-Ed elején említett változás azt jelzi, hogy ez hamarosan megváltozik.
Az Orosz Föderáció hivatalos diplomáciai testülete most nyíltan és nyilvánosan "az amerikai népet" okolja az oroszok haláláért. Engem és téged.
Miután ismételten azt mondták nekünk, hogy hagyjuk abba,
Oroszországnak már csak az maradt, hogy megállásra kényszerítsen minket - azzal, hogy megöl minket.
Az orosz külügyminisztérium most kezdte meg a történelmi alapokat, hogy pontosan ezt igazolja.
Azzal, hogy megváltoztatják a nyilatkozataikat, hogy "az amerikai népet" hibáztassák, olyan rekordot állítanak fel, amely igazolja, hogy megöljenek minket.
Bölcs emberek.
Hacsak nem uralkodunk el a saját elvetemült kormányunkon, és nem akadályozzuk meg, hogy az egész világon átgázoljanak, akkor ti és én is felelősségre vonhatóak leszünk. Megállíthatnak minket.
Úgy tűnik, az óra ketyeg.
Most vagy felállsz, és elkezdesz aktív és elkötelezett polgárként viselkedni, és elkezdesz szólni a választott közszolgáidnak, hogy hagyják abba, vagy visszamész a seggeden ülni, és nem csinálsz semmit, amíg a ragyogó fehér villanások el nem kezdődnek. Aztán sajnálhatod magad, miközben elpárologsz, csakhogy Isten már tudja: te magadnak köszönheted, hogy nem emelted fel a lusta segged és nem állítottad meg a saját kormányodat, amíg még megtehetted.
Nincs szánalom neked és nekem.
OPINION-EDITORIAL -- A very subtle change in the words coming out of the Russian Foreign Ministry signals the FINAL step before the annihilation of...
halturnerradioshow.com