Nézd. Orosz fegyverek mondhatni minden paraméterükben alulmaradnak a hasonló kategóriájú nyugati megfelelőikkel szemben. És igen, ki lehet lőni bármelyiket, bármekkora mítosz is kerekedett köréjük.
De én most olyan fegyverrendszereket említettem, melyek teljes egészében hiányoztak az orosz arzenálból és gyakorlatilag egyik napról a másikra lett nekik szinte a semmiből. Vagy olyan lemaradásról, amit hihetetlenül gyorsan sikerült ledolgozzanak. Apropó! Mikor fejlesztették ki ezeket? Miért nem tudunk semmit a fejesztésükről? Egyszer csak lett nekik.
Erre a magyarázat, hogy Kína ellátja őket szerszámgépekkel, technológiával stb. stb.
Én, meg lehetőlebb minnél több konkrétumot szeretnék tudni ezekről.
Ha megnézzük az ICBM-eket, vagy az Ukrajnában most kaszáló R-37M-eket, vagy még lehetne folytatni a sort, akkor látszik hogy ez erősen hitéleti kijelentés volt. Kiegészíthetjük azzal hogy egyszerűen nem igaz, de akkor vegyük csak az R-37-et ami a napokban is szedett egy áldozatot, mik is azok az elmaradó paraméterek? És most kedveztem ezzel a példával, mert a légierő egy olyan terület ami stratégiai okból az angolszászoknál kiemeltebb mint az orosznál.