Nekem most vált világossá, hogy ez így ebben a formában szüksegtelen és röhejes. Egy kikúrt bolti drónnal is simán meg lehet ezt csinálni.Ezt magyarázom mióta szóba került ennek a fosnak a beszerzése...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem most vált világossá, hogy ez így ebben a formában szüksegtelen és röhejes. Egy kikúrt bolti drónnal is simán meg lehet ezt csinálni.Ezt magyarázom mióta szóba került ennek a fosnak a beszerzése...
Meg hogy ez valami kibekúrt tréfa-e?Egyszerű kiképzőnek még csak-csak elmegy, de ezt felderítő változatot sosem értettem.
Mire lesz ez jó?
@Green Leader @Phoenix
Valaki kérdezze meg egyszer MG-t, hogy mit akarunk felderíteni egy ilyen lassú és sérülékeny géppel!
Drónok erre sokkal alkalmasabbak...
viccnek kicsit drága!Meg hogy ez valami kibekúrt tréfa-e?
Mondjuk boltira nem pakolsz akkora tornyot, pláne nem lesz rajta elég aksi, de katonaira már igen.Nekem most vált világossá, hogy ez így ebben a formában szüksegtelen és röhejes. Egy kikúrt bolti drónnal is simán meg lehet ezt csinálni.
Szép "hegyes" orra van! Mi kell még?viccnek kicsit drága!
Néztem a hivatalos oldalt, de csak a 15D-t találtam, ami a H145M-en leszValaki tudja esetleg, hogy a Wescam MX-15E miben más minta többi verzió?
Ha jól tudom a H145M-ek D verziót kapták...
Én is arra jutottam hogy nincs olyan hogy E-verzió - legalábbis a prosik és honlapok alapján...Néztem a hivatalos oldalt, de csak a 15D-t találtam, ami a H145M-en lesz
Ők is E verziót írnak, de van más érdekesség is.Én is arra jutottam hogy nincs olyan hogy E-verzió - legalábbis a prosik és honlapok alapján...
1.) beírod a keresőbe [ENTER]"forward air control" - az meg mi?
két alsó szárny keményponttal rendelkezik a leejtő harckocsikhoz
1.) beírod a keresőbe [ENTER]
2.) kiválasztod (valszeg) az első találatot
3.) elkezded olvasni, majd néhány szó után lekonyul a szád, összeráncolod a homlokon, majd az "oh, ne má' b+" szösszenet hagyja el a szádat
4.) elnézést kérsz a melleted lévőktől
5.) elmész egy sarokba és kisírod magad
Félreértesz: forward air controlBármilyen böngészőt használsz, féltucat --jól használható-- fordító-programot tudsz telepíteni. Általában jók is.
...de: ez egy szakterület szakmai szövegében van, ilyenkor az adott terület szakszótárban kell megkeresnek, vagy gordiuszi csomót köt az agytekervényeidre a Google(egyéb) "ferdítő", miközben --ha komolyan vetted ezeket-- magzati pózban zokogsz --jó esetben: röhögsz-- a "sarokban" a hülyébbnél hülyébb fordítás-változataikon.
.
Nem azt mondták a múltkor az egyik interjúban hogy "agresszor" gépek lesznek? Vagy azt csak mi találtuk ki itt a fórumon?Egyszerű kiképzőnek még csak-csak elmegy, de ezt felderítő változatot sosem értettem.
Mire lesz ez jó?
Majd valamelyik következő szakkiállításon bemutatják és kiderül... ha létezik és nem elírás.Valaki tudja esetleg, hogy a Wescam MX-15E miben más minta többi verzió?
Ha jól tudom a H145M-ek D verziót kapták...