Te így szocializálódtatok a kis rantotthúsunkban, de máshol ez nem így működik. Sehol sincs kolbászból a kerítés ( még az US ARMY-nál sem), de nem is a csík húzza a repülőt mint nálunk.
Ahogy látom, személyes sértésnek vetted, amit írtam, pedig egyáltalán nem ilyen szándékkal írtam.
Alapvetően én nem így szocializálódtam, én gyerekként éltem át a Rendszerváltást.
Még csak nem is a hazai viszonyokról beszéltem. Még csak nem is törtem pálcát afölött, hogy melyik rendszer a jobb.
Én lennék a legboldogabb, ha soha többet nem kellene honvédő háborút vívnia Magyarországnak. Vagy ha igen, akkor a NATO támogatással a hátunk mögött.
(Innentől pedig teljesen nyilvánvaló, hogy a NATO széteső hevederére kell átállnunk)
Még csak nem is igazán szeretem a PKM-et, mint hazai hevederes fegyvert. (ezt már többször leírtam)
Szóval nem akarlak rábeszélni a nem széteső heveder örök igazságára, csak azt próbálom elérni, hogy nézd meg, hogy vajon a "rohadt" ruszkik, meg ugye egykor a németek miért választották a nem széteső hevedert.
Sokkal aggasztóbbnak tartom ezzel szemben azt a mentalitást, hogy nagyon felszerelés függő irányba megy el a katonai gondolkodás.
Tehát, hogy ha nincs meg ez, meg az akkor nem is lehet harcolni.
Mondok egy példát:
Van egy jópár olyan része a Honvédség új személyi felszerelési rendszerének, amit én magam feleslegesnek tartok.