[HUN] Carl Gustaf M4

• Téma indítója Téma indítója Törölt tag
  • Indítva Indítva
Ez nagyon hamar vàltozni fog.
Ez nagyon jo hir
b04f16d8-3d48-4dd6-ae5c-0c96741313ac-webp.504437

tök jó CG raj szinten!
Emberünk sosem lesz sok, legalább legyen brutál tűzerejük!
Én azért néznék hosszú távú finanszírozhatóságot is, mert igenis reális kérdés. Nem mindegy, hogy mennyi egy CG és mennyi egy kisebb tűzerejű, de a célt ugyanúgy teljesítő fegyver elsütése. Egy ilyen matek eldönthet egy hosszú konfliktust.

Én azért néznék hosszú távú finanszírozhatóságot is, mert igenis reális kérdés. Nem mindegy, hogy mennyi egy CG és mennyi egy kisebb tűzerejű, de a célt ugyanúgy teljesítő fegyver elsütése. Egy ilyen matek eldönthet egy hosszú konfliktust.
Minden k. drága. A 30-as gépágyú egy KETF lövedéke is 1000 EUR...
Nem hiszem hogy egy RGW-110 olcsóbb mint egy CG gránát...

Teljes mértékben attól függ hogy a CG -vel milyen lőszert pukkantasz.

Megjött mind, bármennyit is jelentsen ez.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Vártam volna a "nem vesszük félvállról" meg a "(fél)vállról indítható páncéltörő" szóviccet Bobótól...bár ha ez az akart lenni akkor nem igazán jött át jól... :D

Megjött mind, bármennyit is jelentsen ez.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A honvédelmi miniszter kifejtette: egy újabb sikeres projekt zárult le a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében, mivel az utolsó HEAT 751 gránátok leszállításával teljesült a Carl Gustaf M4 páncéltörők beszerzése.