Deflector van az AR-15 összes leszármazottján is.ja mert amúgy valszeg akkor még erre is hajlamosvólt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Deflector van az AR-15 összes leszármazottján is.ja mert amúgy valszeg akkor még erre is hajlamosvólt.
szuper a rossz tervezést megoldották a kényelmi szempontok rovására. ezekszerint néha összevissza dobélja a hüvelyt is. nem csodálom hogy annyi az akadály kivetés miatt.Deflector van az AR-15 összes leszármazottján is.
Ezt nem tudom, de te vagy az első akitől hallom, hogy ez zavaró lehet.szuper a rossz tervezést megoldották a kényelmi szempontok rovására. ezekszerint néha összevissza dobélja a hüvelyt is. nem csodálom hogy annyi az akadály kivetés miatt.
igazából hogy egy bumszli áll az ember hátába a fegyver hordása nélkül is evidens hogy nem túl kellemesEzt nem tudom, de te vagy az első akitől hallom, hogy ez zavaró lehet.
nem a fegyverrel van baj, hanem nem lyukas a hátad a megfelelő helyen!szuper a rossz tervezést megoldották a kényelmi szempontok rovására. ezekszerint néha összevissza dobélja a hüvelyt is
csak a brennél ez a kivetés elég sűrűn nem jön összenem a fegyverrel van baj, hanem nem lyukas a hátad a megfelelő helyen!
Amúgy több fegyvertípuson is van deflector...szóval mindegyik "összevissza dobálná" különben a hüvelyeket, nem csak a BREN2.
a siroki lőszer gyár nem rég (tavaly?) kezdett 5.56-ost gyártani szóval hamarosan kiderül.tudom a csehek rossz lőszert hoztak amerikaival jobb a helyzet mert...ott is előfordul de ritkábban... kiváncsi leszek mi milyet fogunk gyártani... lehet hogy azzal még kalapab szr lessz... aztán megy majd a gyerekmosdatás hogy nem a fegyver szar csak a lőszer nem jó...
tehát a gyengébbet. (egyre jobb) ráadásul még csak nem is acélmagvas. tiszta üzlet vólt a bren (csak nem nekünk) békében kevesebb lesz az akadály cserébe háborúba kevésbé lessz hatékony a lőszer vagy bekell vállalni a sűrű töltőfogást.a siroki lőszer gyár nem rég (tavaly?) kezdett 5.56-ost gyártani szóval hamarosan kiderül.
5,56x45 FMJ M193
NATO standard lead core service ammunition. It provides a high accuracy and excellent reliability, wherever the mission may take place. Cost effective versatile round. Trusted by armed forces worldwide. Reliable in extreme environmental conditions.mfs-ammunition.com5,56x45 SS109
NATO standard steel and lead core service ammunition. It provides a high accuracy and excellent reliability, wherever the mission may take place. Cost effective versatile round. Trusted by armed forces worldwide. Reliable in extreme environmental conditions.mfs-ammunition.com
M193-as az amerikai lőszertípus...
Petsze és még a hátam is nyomja.
Legalább ne írtad volna le.itt látszik az a műanyag b.szás a hüvelykivetőnél na az nemtudom mi célt szolgál de mindig nyomja az ember hátát.
nem tudod miért mert az úgy van kitalálva hogy ne a hátamfele nézzen de a brent nem tudod úgy hátravenni hogy az a szar ne legyen a hátadba.Legalább ne írtad volna le.
Már az M16-oson is van 40 èv.
Az AK felhúzókarja nem nyomja a kényes hátad?
UI: a Generális már megírta. Valószínű ő is tudta fejből pedig nincs egyenruhában mint te.
állítható váltámasz egy felesleges cucc csak rontja a fegyver hatékonyságát legalábbis ami a brenekhez van lötyög ha kihúzod. 2oldali felhúzókar esetleg talán de én nem tartom olyan fontosnak, (nem specko alakulatoknál a balkezesek nek sem gond ha nincs) markolat. (új gyártású fegyvereknél amiről én írok ez azért evidens. optika nem a fegyver része, előrre allúra dolgon nem tudom mit értesz hogy mikor ürül ki a tár azt gyakorlással kell tudni és nem azzal hogy a fegyvert forgatva nézegetem hol a vonal ha meg kiveszem a tárt súlyról kell érezni. csőszályfék AK ra ha az új kaliber igényli amugy a kompenztorral semmi gond nincs. az ak belselyével annyi a gond hogy olajozni kellÈn nem is tudom tartalèkoskènt ennyi problémával hol szembesültèl?
De viccet fèlretève èn is szoktam katonákkal beszélgetni.
Rokonnal, barátokkal.
Ennyi bajt 1 fegyverrel még sose hallottam.
Főleg nem erről.
Èn csak bren1 el lőttem. Ami mindenki szerint szar.
Speciel barátokkal elég sokat előttünk. Nálam volt 1 akadáj, mert a hüvelykujjam megakasztotta a felhúzott.
Több nem.
Ok nem sorozatlövès, de lőtéri fegyver.
Az AK-t èn jónak tartom de szerintem sem a jövő.
Főleg nem ahogy mi csináltuk.
Mert szerinted kb kell egy sín meg egy kaliberváltás.
De nem ártana egy állítható válltámasz/egy átszerelheto vagy kètoldali felhúzokar/egy normális tűzváltó/ egy markolat különböző kétméteres/igen sín felülre ès OPTIKA/de előre alulra is/ugye az sem lenne probléma ha az ember tudna mikor ürül ki a tár/egy csőszájfèk.
Namost akkor igen. A belseje maradt AK.
A saját gyártású lőszerünk szar.. mivel se a csehektől se az amerikaiaktól nem vettünk lőszert eddig csak sirokról.tudom a csehek rossz lőszert hoztak amerikaival jobb a helyzet mert...ott is előfordul de ritkábban... kiváncsi leszek mi milyet fogunk gyártani... lehet hogy azzal még kalapab szr lessz... aztán megy majd a gyerekmosdatás hogy nem a fegyver szar csak a lőszer nem jó...újra... csak a drágát szereti (ez olyan luxus picsa fegyver)
Miért szar a lőszerünk?A saját gyártású lőszerünk szar.. mivel se a csehektől se az amerikaiaktól nem vettünk lőszert eddig csak sirokról.
Valami a hüvelyfalból is ki van spórolva meg a keverék sem patent....Miért szar a lőszerünk?
Mi nagyon sokat lőjük és semmi bajuk.Valami a hüvelyfalból is ki van spórolva meg a keverék sem patent....