Megintcsak Te nem érted.Én folyamatosan azt mondom,hogy egy olyan szervezeti rendszer bevezetése szükséges,ami megvágja a vizfejet.De olyan nincs,hogy egy "harcoló sereg" adminisztrációs háttér nélkül huzamosabb idejig létezzen.Kell az adminisztráció is.Akkor segitek neked is (meg a kicsit lassu Negannak ill. az osszes lajolonak, aki meg mindig nem erti): mert a konferenciakozpontos szemelyzet nem harcolo egyseg. Olvasd el ujra, mit irtam. Nem azt neztem, melyik kell a mukodeshez - feltetelezem, mindegyik -, hanem melyik alkalmas frontharcra.
Amit harcoló sereg alatt értesz,az több annál mint amit kiemeltél.Nincs gépesitett,meg semmilyen,hadsereg hadtáp nélkül.Logisztikai ezred nélkül nem harcol a tatai dd.A logisztikai ezred meg a raktárakbol dolgozik,kell a logisztikai központ.(az már más kérdés,hogy pont ez a rendszer-e a legjobb.Ha régi Hadtápbiztositás újság 90-es évekbeli számait átnyálazod,ott erről komoly vitát találsz).A Légvédelemirányitó központ fogja össze a vadászgépek és légvédelmi rakéták,meg a lokátorok harcát.Nélkülük a Gripenek Nem tudják,hogy mikor és milyen célra szálljanak fel.Stb,stb,stb
A hadsereg nem csak fegyveres emberek gyülekezete,hanem egy "hadsereg üzem"