Te melyiket látod szürkének?Pedig azok jobban néztek ki - a szürke nem kell bele, ronda!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te melyiket látod szürkének?Pedig azok jobban néztek ki - a szürke nem kell bele, ronda!
Pedig akkor a tudtuk nélkül baszták el mert ez a festés a legjobb! És nyilván ami mindenkinek tetszik és nem gusztustalan az nem kell! Klasszikus-klasszikus!A profilképemen látható nms már színhelyes volt?
Miért nem korrigálták korábban a hibát, miért vették át hibásan az első 10 darabot?
Mert azóta is nonstop használva vannak a gépek.A profilképemen látható nms már színhelyes volt?
Miért nem korrigálták korábban a hibát, miért vették át hibásan az első 10 darabot?
A vélemény meg olyan mint a segglyuk.Pedig akkor a tudtuk nélkül baszták el mert ez a festés a legjobb! És nyilván ami mindenkinek tetszik és nem gusztustalan az nem kell! Klasszikus-klasszikus!
Fu ne is mond sz az igazi okádék festést! Szerintem azokat a pacákat nyáritáboros német kisiskolások festették temperával!A vélemény meg olyan mint a segglyuk.
Amúgy a kmw még mindig ordenárébban fest.
Nem szürke. Antracit.
Az a kerékőr. Hogy a honvédek ne lopják le.Amúgy néztétek a Rába jobb elülső gumiabroncsának egyik csavarja más mint a többi?! Indulhat a vita!
Te melyiket látod szürkének?
Amúgy abból a Rábából kinőtt egy kémény! Ez is a szett része? Vegyes tüzelésű kiskazán!!?Az a kerékőr. Hogy a honvédek ne lopják le.
Hol a magyar tájban a barna szín? Viccelsz?! Itt a fák törzse is szürke!
A sár és az őszi falevelek is barna...nálunk tök sok szántó van, ősszel télen sok a barnaHol a magyar tájban a barna szín? Viccelsz?! Itt a fák törzse is szürke!
Bubikék!A sár meg barna...
meg amilyen az idő , most már itt is ilyen mediterrán táj van , minden sárgaA sár és az őszi falevelek is barna...nálunk tök sok szántó van, ősszel télen sok a barna
Nem tudom csak ironizálsz-e most velem, de mindegy is.Pedig akkor a tudtuk nélkül baszták el mert ez a festés a legjobb! És nyilván ami mindenkinek tetszik és nem gusztustalan az nem kell! Klasszikus-klasszikus!
Mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy lehet ilyet elbaszni. Elég pontosan van megadva minden paraméter egy ilyen megrendelésnél, nemzetközi szabványokat használnak. Ritka nagy balf*szság kellett hozzá.Mert azóta is nonstop használva vannak a gépek.
Te kis butus! Hát szerinted színvak vagyok?! Hát persze hogy van barna! Azt ironikusan írtam!A sár és az őszi falevelek is barna...nálunk tök sok szántó van, ősszel télen sok a barna
szerintem is több sárga kellene bele - a régi Hindek festése (sárga + zöld) harcjárművön is jól mutatna...pici barnával.meg amilyen az idő , most már itt is ilyen mediterrán táj van , minden sárga
Szerintem ami az első adag Gidrának jött festés az kb reális idehaza! Nekem tetszik is és nagyon jól rejt! Bizonyította!szerintem is több sárga kellene bele - a régi Hindek festése (sárga + zöld) harcjárművön is jól mutatna...pici barnával.
Igen, az jó lett - meglepett hogy most azokat fogják átfesteni...Szerintem ami az első adag Gidrának jött festés az kb reális idehaza! Nekem tetszik is és nagyon jól rejt! Bizonyította!