Erzsébet táboros gyerekek nyári szakköre beindul!Előre látom, hogy amint megjönnek a PZH-k, a fórum azonnal elkezd majd festő szakkör üzemmódban működni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Erzsébet táboros gyerekek nyári szakköre beindul!Előre látom, hogy amint megjönnek a PZH-k, a fórum azonnal elkezd majd festő szakkör üzemmódban működni
Ez egy klasszkius magyar mentalitás! Ami jó meg hasznos azt megszüntetni, lerombolni átfesteni....stb....stb! Ebből van kurvára elegem! Az OMSZ-nál ahol dolgozok ugyan ez a helyzet!Igen, az jó lett - meglepett hogy most azokat fogják átfesteni...
Ott is átfestik a mentőket?Ez egy klasszkius magyar mentalitás! Ami jó meg hasznos azt megszüntetni, lerombolni átfesteni....stb....stb! Ebből van kurvára elegem! Az OMSZ-nál ahol dolgozok ugyan ez a helyzet!
Ez egy circulus vitiosus! Örök téma, körbe-körbe jár és soha sem záródik be! Jönnek a Lynxek és meglásd; miért ez a torony stb!Imádom. Tényleg uborka szezon van. Visszatértünk a járművek festésére.
Nem feltétlen a festésre gondolok!Ott is átfestik a mentőket?
Nem feltétlen nem vicceltem.Nem feltétlen a festésre gondolok!
Elvitatkozhatsz ezzel magadban, mert használják antracit feketeként is.Antracitszürke | Színpaletta.hu
Nézze meg a szinpaletta.hu-n milyen szín az antracitszürke (#5F6A75) Színpaletták, és színnevek. Ha éppen festés előtt állsz, vagy szeretnél ötletet meríteni divathoz vagy designhoz tallózz színpalettáink közt.www.szinpaletta.hu
Továbbra sem veszed figyelembe a fényviszonyokat, valamint a fényképező automata fényérzékenység állítását.
Igen, az igen jó volna. Nagyban hajazna is a 2015m-re.szerintem is több sárga kellene bele - a régi Hindek festése (sárga + zöld) harcjárművön is jól mutatna...pici barnával.
Szerintem meg vissza kellene nyúlni az ősmagyar gyökerekhez és a honfoglaló magyarok ősi színeit kellene használni amelyek pontos meghatározásához pedig Németh Sziszi segítségét vennénk igénybe aki táltosnak öltözve egy három napos csülkös pacal főző szeánsz harmadik napján , az elfogyasztott pacal és jó magyar házipálinka elfogyasztása után révületbe esve kapcsolatba lépve az őseinkkel prezentálná nekünk ezen színek pontos leírását....Hol a magyar tájban a barna szín? Viccelsz?! Itt a fák törzse is szürke!
Nemááar. Ne vedd ilyen komolyan.Elvitatkozhatsz ezzel magadban, mert használják antracit feketeként is.
Ezért használják rá egyszerűen az "antracit" megnevezést, mert megvilágítástól függően szürkének, feketének, de egyes esetekben kékes feketének is látszik.
Az antracitnak is van világosabb és sötétebb verziója.
Továbbra sem veszed figyelembe a fényviszonyokat, valamint a fényképező automata fényérzékenység állítását.
Többször láttam, simogattam a magyar a4-t, és olyan kék mint törppila p*csája. Közelről, messziröl, napon, árnyékban, reggel, délben, este.Elvitatkozhatsz ezzel magadban, mert használják antracit feketeként is.
Ezért használják rá egyszerűen az "antracit" megnevezést, mert megvilágítástól függően szürkének, feketének, de egyes esetekben kékes feketének is látszik.
Inkább álcázzuk magunkat Sziszinek! Az egész honvédség elfér mögötte!Szerintem meg vissza kellene nyúlni az ősmagyar gyökerekhez és a honfoglaló magyarok ősi színeit kellene használni amelyek pontos meghatározásához pedig Németh Sziszi segítségét vennénk igénybe aki táltosnak öltözve egy három napos csülkös pacal főző szeánsz harmadik napján , az elfogyasztott pacal és jó magyar házipálinka elfogyasztása után révületbe esve kapcsolatba lépve az őseinkkel prezentálná nekünk ezen színek pontos leírását....
Mondjuk az jó kérdés, hogy ez Sziszit vagy inkább a jelenlegi Honvédséget minősíti....Inkább álcázzuk magunkat Sziszinek! Az egész honvédség elfér mögötte!
Szegény terminátor lassan kikészül.Írnám bőszen, hogy "ez a nap topkommentje!", de egymást múljátok felül mondjuk a törppillás kommenten visítva röhögök
Szóval a Leopard 2A4 "antracit-szürkéje" is inkább fekete akarna lenni?
Ez kb a vágyott eredmény. A kmw meg kurva ocsmondán fest.
Csak a nagy klasszikust tudom idézni:Többször láttam, simogattam a magyar a4-t, és olyan kék mint törppila p*csája. Közelről, messziröl, napon, árnyékban, reggel, délben, este.
A kmw meg kurva ocsmondán fest.
Tatán néztem meg élőben, mellette-rajta álltak a fiaim többféle kéket is viselve a ruhájukon. Akkor, napos nyári kora délutáni fényviszonyok között szürkés árnyalatot mutatott. Nem vittem f.s. kódos szabvány színkártyákat, hogy mellé téve lefotózzam, de ez a Patarán nem is nagyon működött volnaElvitatkozhatsz ezzel magadban, mert használják antracit feketeként is.