Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igazad van. Ezt is mondtam akkor, hogy ha nem ezt rendeltük, akkor nem szabad átvenni.
Vagy a sajtónyilvános ünnepélyes átvétel alkalmával látta őket először magyar katona? Nem volt mintadarab, mint a pzh 2000 esetében?
Engem az dühít az egészben hogy ez egy bagatell, de látványos hiba. Nehogy már ne lehessen normálisan csinálni.
Nem arjunt rendeltünk.
Az a szomorú, hogy ezt el is tudom képzelni.Igen.
Súlyos következményei vannak.
Negyedéves bónusz.
Szolgálati gèpjármű.
Előrelépés a ranglétrán.
Èn nem.Az a szomorú, hogy ezt el is tudom képzelni.
He?A honvédség még bele is építette ezt a hibát a kommunikációjába, mint magyar hozzáadott értéket.
Arra az esetre gondolok amikor egy interjúban megkérdezték a szárazföldi erők szemlélőjét, hogy mégis mi a magyar hozzáadott érték a gidránban, akkor rávágta, hogy a festés.He?
Itthon lesz majd a többi cucc festve aji nurol meg rm a végszerelés során.
Nyilván a legszarabb az egészben a magyar!Arra az esetre gondolok amikor egy interjúban megkérdezték a szárazföldi erők szemlélőjét, hogy mégis mi a magyar hozzáadott érték a gidránban, akkor rávágta, hogy a festés.
Ami nálad olajzöld, az nálam barna. Ami nálad szürke, az nálam kék és kékes barna. Ennyire függ még attól is hogy mit látunk, hogy milyen színhőmérséklet beállítású monitoron nézzük...
Vagyunk szerintem itt egy páran akikhez ha hozzá vágnának egy Panzer V. Ausf D.-t ilyen színben, az fix így közben
Miről beszélsz?Arra az esetre gondolok amikor egy interjúban megkérdezték a szárazföldi erők szemlélőjét, hogy mégis mi a magyar hozzáadott érték a gidránban, akkor rávágta, hogy a festés.
Nem is értem, hogy eddig egy újságirónak sem jutott eszébe, hogy a eleresszen egy e-mailt a HM-nek, hogy a sok bemutatott szinváltozat közül végül melyik lesz az, amelyet a MH hivatalos mintájának tekinthetünk ill. hogy hivatalosan miért is ilyen nagy a szórás, ha már milliárdokat ölünk "High-Tech Force"-ra.Arra az esetre gondolok amikor egy interjúban megkérdezték a szárazföldi erők szemlélőjét, hogy mégis mi a magyar hozzáadott érték a gidránban, akkor rávágta, hogy a festés.
Bátorkodtam írni nekik, ők válaszoltak is. Persze csak félrebeszélés volt.Nem is értem, hogy eddig egy újságirónak sem jutott eszébe, hogy a eleresszen egy e-mailt a HM-nek, hogy a sok bemutatott szinváltozat közül végül melyik lesz az, amelyet a MH hivatalos mintájának tekinthetünk ill. hogy hivatalosan miért is ilyen nagy a szórás, ha már milliárdokat ölünk "High-Tech Force"-ra.
Hozzáteszem, Tata adta meg korábban -mondhatjuk hivatalosan- a Leo2A4-ek szinkódjait egyedül:
"A festésminta hivatalos, gyári színkódjai:
1. alapszín (40-50%) a NATO-zöld (RAL 6031);
2. mellékszín (20-25%) a barnásszürke (RAL 7013);
3. első kiegészítő szín (5-10%) az antracitszürke (RAL 7016);
4. második kiegészítő szín (5-10%) a bézs (RAL 1001)."
Hogy rövidre zárjam ez a hivatalos festés, a gidránok ilyenre lesznek fújva az aknavetős gidrán is ezért ilyen meg a vele együtt haknizó.nms is.
Az első 10 gidránt a gyártó átfesti mert ők baszták el.
Nem is értem, hogy eddig egy újságirónak sem jutott eszébe, hogy a eleresszen egy e-mailt a HM-nek, hogy a sok bemutatott szinváltozat közül végül melyik lesz az, amelyet a MH hivatalos mintájának tekinthetünk ill. hogy hivatalosan miért is ilyen nagy a szórás, ha már milliárdokat ölünk "High-Tech Force"-ra.
Hozzáteszem, Tata adta meg korábban -mondhatjuk hivatalosan- a Leo2A4-ek szinkódjait egyedül:
Szerintem azért nem küldtek e-mailt mert ezt az információt is 30 évre titkosították.....Nem is értem, hogy eddig egy újságirónak sem jutott eszébe, hogy a eleresszen egy e-mailt a HM-nek, hogy a sok bemutatott szinváltozat közül végül melyik lesz az, amelyet a MH hivatalos mintájának tekinthetünk ill. hogy hivatalosan miért is ilyen nagy a szórás, ha már milliárdokat ölünk "High-Tech Force"-ra.
Akkor is, szeretném látni, hogy ezt irásba adják...!Szerintem azért nem küldtek e-mailt mert ezt az információt is 30 évre titkosították.....
Én tudom jól. Egy magas rendfokozatú katona nyilatkozta ezt, a már beérkezett 10dbról.Miről beszélsz?
A további gépeknek a festése lesz itteni, nem az eddig beérkezetteké.
Itthon ezekbe csak a kommunikációs eszközök kerültek bele. Erről volt is egy kimerítő cikk a - asszem - Haditechnikában.
Vagy ha nem vagy paranoias, akkor:
kozoltek a gyartoval, hogy rossz a szin, de hogy ne kessunk a kikepzessel es nekik ne kelljen a kesobbi szallitas miatt kotbert fizetniuk atvesszuk most igy, ez mindket felnek jobb.
Majd ezutan, amikor mar lesz tobb, akkor kijavitjak az o koltsegukon a festeset az elso peldanyoknak.
Vegeredmeny: Magyarorszag jol jart, mert a ceg javitja a festest es megsincs keses.
A ceg jol jart, mert nem kell kotbert fizetnie a keses miatt.
Szerintem sokan olyan vilagban eltek, hogy csak rosszat tudtok elkepzelni. Az eszetekbe sem jut, hogy esetleg valaki egy valamilyen pozicioban ert hozza amit csinal es tud jo dontest is hozni. Sajnalatos.
Ami nálad olajzöld, az nálam barna. Ami nálad szürke, az nálam kék és kékes barna. Ennyire függ még attól is hogy mit látunk, hogy milyen színhőmérséklet beállítású monitoron nézzük...
És már inkább egy többnapos rajztáborra hasonlítHTKA rajz szakkör