W
Wilson
Guest
Én inkább alaposan megmosnám a fejét annak, aki ezt a színösszeállítást kitalálta. Persze, semmi sem múlik rajta, a tankot is bekenik sárral, majd a Barracudát is bekenik... vagy nem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én inkább alaposan megmosnám a fejét annak, aki ezt a színösszeállítást kitalálta. Persze, semmi sem múlik rajta, a tankot is bekenik sárral, majd a Barracudát is bekenik... vagy nem.
Meg ami épp kéznél volt, vagy egyáltalán ami gyártásban volt.
Ha már ma téma volt a camo
Hát nem tudom én ha ilyen sárgát látok optikán keresztül egyből odanézek mégegyszer....
A környezetből kilógó geci nagy sárga foltra egyből visszanézel mert bassza a szemed, hogy az nem oda illik.
Ezekre gondoltam.Volt egy ilyen beszélgetés @mindenen kívül -el ahol ő azt mondta, hogy messziről látta én pedig azt hogy szerintem nem annyira vészes, a sárga túl világos, de nem a világ vége.
Ezekre gondoltam.
Igen, feketére kell festeni ôket.Van megoldás, ha ezt felismerik. Annyira nem rossz a festés, hogy ne lehessen kis korrekcióval a Zrínyi program és a modernizálás atculatává tenni.
Igen, feketére kell festeni ôket.
A véleményem nem változott, a sárga nagyon rikító.
Jaja! Úgy kell azt!Én a sárgát festeném közép zöldre, aztán kész!
De az én véleményem nem számít, viszont tapasztalataim alapján, ahogy idősödnek, kopnak, egyszer csak kellene a sárga festék....
Na akkor kell észnél lenni, a csapatoknál.
Ezért jó, ha legalább téma a festés, lesz majd támpont a festék boltban a beszerzőnek.
Olvasol te 72-es topicot?egyszer s mindenkorra lezárhatjuk azt a vitát
Jaja! Majd kiüti a szemünket!
Jaja! Úgy kell azt!
Te el tudod képzelni, hogy mondjuk a US Army, vagy a BW pár örmestere összetanakodik, és önhatalmúlag egy kicsit változtatnak az álcafestés szinén?
Na ennyire zavar a sárga, hogy észre sem veszed a csövön? Na szépen vagyunk!Ezen a képen természetes álcázást használtak, nagyon helyesen.
Mit szerettél volna mondani?
A BW és USA Army-hoz hasonlitod az MH-t? Ez dicséretes!
Ott van festék a raktárban javítani.
Na ennyire zavar a sárga, hogy észre sem veszed a csövön? Na szépen vagyunk!
Igen van festék! Olyan, amilyen a szabályzatban elő van írva.
Én feketére. Teljesen. Az elég rideg lenne.
Én valami sötétebb homokszínre gondolok inkább.
Bàr az infraképet kicsit rontanà meg kellemetlen lenne a felülete üldögélni. De legalàbb lenne pszichológiai hatàsa.Én feketére. Teljesen. Az elég rideg lenne.
Volt egy ilyen beszélgetés @mindenen kívül -el ahol ő azt mondta, hogy messziről látta én pedig azt hogy szerintem nem annyira vészes, a sárga túl világos, de nem a világ vége.
Nemrég Nógrádi György biztpol szakértő azt nyilatkozta egy előadáson, hogy anno Svájc szerzett 5 db Leo-2 és 5 db M1 Abrams hk-t. Teszteknek vetették alá őket, és az eredmény szerint a Leo-2 volt a jobb, ezért abból vásároltak nagyobb mennyiséget. Lehetséges, hogy így volt?
Így volt!
Ha megtalâlom a könyv elejét lefényképezem és belinkelem , Fegyverkereskedelem a címe , ha jól emlékszem!A sárga nálunk világít. Pont. Ez még nem a szavanna, illetve ebben a kombóban nem jó, mert rikít.
Az álcázó festés színeit a környezet színeiből illik választani.
5 az 5 arányban, egyértelmű.
Több Abrams esetén pontosabb lett volna az ágyú....
Nógrádi Béla....
Élőben a kecskeméti "pusztában" teljesen rendben volt a festés. (A repülőnapon láttam)Had csatlakozzam. Az elmúlt két évben minden megjelent fényképet kritikus szemmel vizsgáltam.