A KF51 fejlesztése kidobott pénz. Egy akkora haderőnek mint a magyar, szövetségi rendszerben nem a legnehezebb és legdrágább szárazföldi fegyvernemet a harckocsizót kéne fejleszteni. A Kf51lövege folytán nem NATO kompatibilis. Ezért a szövetségen belül nem lesz sorozatgyártású példány renszeresítve rajtunk kivül csak ha az új ürméret és löveg megfelelne a NATO XI. századi alaptank lövegének. De ez nincs így, nincs még kiválasztva.
Ukrajna akármennyit rendszesítene belőle, ha lenne pénze, de nincs. Igy ez attól is függ, hogy az EU mennyi pénzt akar adni nekünk, hogy a keleti szomszédnak gyártunk páncélosokat. (meg a jelen magyar kormány semmilyen fegyvert nem akar gyártani és eladni ukrajnának.
A Yalcin helyett Kf51 ez is butaság szerintem. Én ugy gondolom elfogyott a pénz, és ezért nincs Gidrán. Ennyi. Ergo mit nem építünk gyárat itthoni gyártásra.
Ukrajna akármennyit rendszesítene belőle, ha lenne pénze, de nincs. Igy ez attól is függ, hogy az EU mennyi pénzt akar adni nekünk, hogy a keleti szomszédnak gyártunk páncélosokat. (meg a jelen magyar kormány semmilyen fegyvert nem akar gyártani és eladni ukrajnának.
A Yalcin helyett Kf51 ez is butaság szerintem. Én ugy gondolom elfogyott a pénz, és ezért nincs Gidrán. Ennyi. Ergo mit nem építünk gyárat itthoni gyártásra.