[HUN] Harckocsibeszerzés

Ha csak a haderőt nézed biztos. De ha a hadiipart is és a haderő jövőbeni finanszírozást, akkor a KF51, már ha a digok is beleugranak.
Egyébként ahogy a gyártási kapacitásokat olvasom, ha ma rendelünk, lehet a KF51 előbb ideér, mint az A8.
Nincs KF-51. Egy techdemo van jelenleg. HA az olaszok rendelnek belőle, és HA Zalaegerszeg ebből bármit profitálhat (ezt azért írom így, mert a KF-51-ből még proto sincs, HA az olaszok beröffentik a programot, az rájuk lesz szabva, fejlesztve), akkor esetleg. De szerintem (ez az én véleményem), ennek akkor sincs realitása, ha az olaszoknál nyer. Ők mindent otthon fognak gyártani. Én is teljes mértékig támogatom, hogy a hazai ipar erősödjön, de ezt a realitás talaján tegye. A Lynx még az lehet (de ez sem biztos sajnos). A KF-51 sajnos nem ez, erre építeni (és várni) értelmetlen.

Nincs KF-51. Egy techdemo van jelenleg. HA az olaszok rendelnek belőle, és HA Zalaegerszeg ebből bármit profitálhat (ezt azért írom így, mert a KF-51-ből még proto sincs, HA az olaszok beröffentik a programot, az rájuk lesz szabva, fejlesztve), akkor esetleg. De szerintem (ez az én véleményem), ennek akkor sincs realitása, ha az olaszoknál nyer. Ők mindent otthon fognak gyártani. Én is teljes mértékig támogatom, hogy a hazai ipar erősödjön, de ezt a realitás talaján tegye. A Lynx még az lehet (de ez sem biztos sajnos). A KF-51 sajnos nem ez, erre építeni (és várni) értelmetlen.
A8 sincs. Bár tény egyszerűbb összerakni mint a KF51-et.
De mi azt még részben sem gyárthatnánk.
A KF51 projektre meg állandó álláshirdetések vannak Zalában.

Nem fognak mindent otthon gyártani.
60%-át kell a projektnek Olaszországban megvalósítani.
A gyártás egy része Németországban és Magyarországon, a végső összeszerelés pedig az olaszországi La Speziában zajlik majd. A tervek szerint onnan a tankokat a jövőben harmadik országokba exportálják. A Rheinmetall főnöke szerint e téren a római kormányrendelettel megegyező mértékű a potenciál. A vegyesvállalat évente két-négy milliárd eurós árbevételt generálhat – mondta.

A8 sincs. Bár tény egyszerűbb összerakni mint a KF51-et.
A8 van. Prototípusok vannak belőle, és élő rendelés több tucat példányra. Nem egy tech demo

Nem fognak mindent otthon gyártani.
60%-át kell a projektnek Olaszországban megvalósítani.
Ha ez tényleg így valósulna meg végül, akkor szurkolok neki.
Hosszú távon viszont e mellett is az egységes Leopard 2 flotta mellett szavaznék. Az anyagi és alkatész bázis miatt.

Ennyire szar a helyzet?
RM ennyire béna vagy mi nem akarjuk már annyira?
Gondolom mindkettő...
Ha megvakarod,130milis ágyús Leo AXnél mivel fog többet adni a Fanter?Semmivel.És az AX mögött egy azért még mindig gazdag állam megerndelése áll,a Fanter mögött meg semmi.Ha meg is épül a Panther,akkor is várhatóan úgy jár,mint az AMX40.Nem kell a kutyának se.

Ha megvakarod,130milis ágyús Leo AXnél mivel fog többet adni a Fanter?Semmivel.És az AX mögött egy azért még mindig gazdag állam megerndelése áll,a Fanter mögött meg semmi.Ha meg is épül a Panther,akkor is várhatóan úgy jár,mint az AMX40.Nem kell a kutyának se.
A Leo2AX árával és k. hosszú várólistával van gond...nem mintha sűrgősen kéne nekünk hk.

A Leo2AX árával és k. hosszú várólistával van gond...nem mintha sűrgősen kéne nekünk hk.
Miért,Panther gyártósor van?Ja,nincs.
Ami azt illeti,qrvára kéne a nehézkes gépesitett dd-ba még hk.....Mert ez igy bizony minden nehézsége ellenére csak egy gyenge gépesitett dd.Tudom,hogy hülyén hangzik,hogy 45 tonnás GYHJ-vekkel egy gyenge gépesitett dd,de sajnos 1 zl hk-val,kevéske tüzérségével elég gyengusz.Nagyon kéne bele még 1 hk zl,legalább.(ha rajtam múlna,2,mert minden gép.zl-nak adnák egy hk századot szervezetszerűen).
És ezt meg is tudnánk oldani,féláron,a meglévő T72 vázaink alapos korszerűsitésével,becslésem szerint 2 éven belül.

Eddig ez nem volt probléma: falták kamu Pappi minden szavát.
Eddig es mar nem
Huvi lett a kapcsolat reszunkrol jogosan
Nekünk elfogyott a türelem es mar lassan produkálni kell a natonak is dolgokat de ha igy haladunk hmz 28ra se lesz feltöltve nem hogy a többi.
Skyranger30 alse nagyon haladnak pedig ott is volt hatarido.
Kf-51 meg ahh hagyjuk de a pénzt állandóan kéri a papi bácsi.
Pénzünk egyre kevesebb en mar nem varok semmit, pontosan vezetőink mindig varnak valamit tavaly amcsi valasztas iden a nemet ev vegen meg hogy mariska neni mit mond.
Nem lesz itt bizony se btr,t-72,ural pimpeles nem hogy meg itt urizalo dolgok mint pl puls vagy 2.szazad vadaszgep.
Jol mondta zsele nincs seregunk es igy pattoknak vezetoink a nagy politikai porondon.
Hiaba dolgozok a hm1-2-3-4 meg tokom tudja hanyas szamban annyi jo munkaero ha latjak semmitse irnak ala amit kidolgoznak elobb utobb szarnak bele.

Ami azt illeti,qrvára kéne a nehézkes gépesitett dd-ba még hk.....Mert ez igy bizony minden nehézsége ellenére csak egy gyenge gépesitett dd.Tudom,hogy hülyén hangzik,hogy 45 tonnás GYHJ-vekkel egy gyenge gépesitett dd,de sajnos 1 zl hk-val,kevéske tüzérségével elég gyengusz.Nagyon kéne bele még 1 hk zl,legalább.(ha rajtam múlna,2,mert minden gép.zl-nak adnák egy hk századot szervezetszerűen).
És ezt meg is tudnánk oldani,féláron,a meglévő T72 vázaink alapos korszerűsitésével,becslésem szerint 2 éven belül.
Könyörgök írd már oda hogy szerintem. Mert azt értem, hogy képtelen vagy modern dolgokat befogadni, de legalább ne tényként állítsd a butaságot.

Egy Leopard-2 klónt össze lehetne/lehetett volna rakni 4-5 év alatt, RM APS-ét rátéve. Talán olcsóbba gyorsabban.
Ez volt az RM-ígéret, erre szerződtünk - de hát Pappi egy kamugép.

Megnézték mi a NATO minimum elvárás és megrendelték minimumot. Ennyi.

Könyörgök írd már oda hogy szerintem. Mert azt értem, hogy képtelen vagy modern dolgokat befogadni, de legalább ne tényként állítsd a butaságot.
Könyörgöm,nézd már meg az új svéd zl hcsop-ot,vagy a BTC,vagy a franci mobil group felépitését......Baxod,pont Te viszed az elavult régi hh-us vonalat.