[HUN] Honvédségi rakétakomplexumok / rakétatüzérség beszerzése

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
5 230
15 078
113
Úgy tűnik pénzre... :(
Az ami nem lesz soha! Ez olyan amikor gyereket akarsz, de vársz a pénzre! Ami soha sem lesz annyi nyilván amennyit akarnál' szóval hülye hozzáállás! Egy biznisz amit évekre leosztva kell fizetni, rekordméretű költségvettéssel! Ugyan már....! Itt politikai akarat nincs megint nem anyagi!
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
12 372
23 175
113
 • Tetszik
Reactions: Masztiff and MZ/X

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
16 885
24 559
113
Van végre ár információ a PULS-ra!

Dánia bevásárolt izraeli tüzérségből:
 • 252 millió USD a két szerződés értéke (ATMOS+PULS) - 19 ATMOS-ról szóltak korábban a hírek, ez alapján 6,2 millió USD / löveg
 • Ebből 133 millió USD két ütegre való PULS rakétacsomaggal együtt. Korábban 8 indítóról szóltak a hírek ("minimalista" 2 üteg: 2x4 indító). Ez rakétákkal együtt átlagár: 16,6 millió USD/sorozatvető. Nyilván itt a nem az indító a drága, hanem a rakétacsomag...
 • Két éven belül szállítanak - ez nem HIMARS-os pöcsölés, sorban állás...
Csak sikerult DJ Bobonak ezt is lekesnie... tenyleg el nem tudom kepzelni, mi a lof@szt csinal az az ember azon kivul, hogy jarja a sajtot es nyomja a PRt – nem mondana el neki valaki vegre, hogy ez nem az o dolga, erre vannak a sajtosok?

Avagy mégis mire várunk megint! :hadonaszos:
Hogy DJ Bobo kihuzza az ujjat a valagabol (vagy masebol, a Foniebol, ki tudja.)
 

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
16 885
24 559
113
The combination of the PULS rocket launchers is a way of complementing the new artillery systems, as it is initially not possible to get sufficient artillery delivered quickly enough to meet operational needs, FMI said

Ennek semmi ertelme. A PULS sokkal messzebbre visz, mint a 40km ATMOS.
 
 • Tetszik
Reactions: Venom85

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
23 502
91 172
113
The combination of the PULS rocket launchers is a way of complementing the new artillery systems, as it is initially not possible to get sufficient artillery delivered quickly enough to meet operational needs, FMI said

Ennek semmi ertelme. A PULS sokkal messzebbre visz, mint a 40km ATMOS.
A puls alap rakátéja 122 mm-es gps irányított 40 km hatótávval.
 

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
2 831
11 974
113
Vaaagy ha már Április 1, akkor csesszünk rá egy csomó HILUX-ra GRAD rakétákat, oszt csókolom :p
Egyébként van bármi is ballisztikus rakétán kívül, amit nem lehet rárakni egy HILUX-ra? :rolleyes:

9w3qjdpxnlo71.jpg