@Pogány , gyere, innoválni kell!
Mert ahogy harckocsi tèren, úgy 8*8 terèn sem átr valamilyen innováció.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert ahogy harckocsi tèren, úgy 8*8 terèn sem átr valamilyen innováció.
Határozottan nem
A saját hülyeségünkön kívül senki sem akadályoz minket.Az Óperenciás-tengeren innen, vagy azon túl kell keresni a ludast?
"PHanter" az mifelénk Panther?
Azt írjátok év közepén már lesz saját gyártott Lynx? Mintha legutóbb jövő év eleje volt a dátum vagy ez elavult információ?
Lehet keverem már az éveket.. lehet idén év elejére volt ígérve s abból lett év közepe. Néha már el-el vesztem a fonalat...Több darab készül már Egerszegen is.
Lehet keverem már az éveket.. lehet idén év elejére volt ígérve s abból lett év közepe. Néha már el-el vesztem a fonalat...
Kapàsból egy 20°-os oldalszögben irànyozható 120 mm-es àgyú a bal oldalra a sofôr mellett amit a parancsnok tud kezelni az utastérbôl. A tetejére drónkatapult a torony mögött. A toronyfegyverzet egy szokàsos gépàgyú+atgm kombó, plusz drónok ellen egy hàlókilövô. Oldalt kitolható felfüggesztésen egy-egy 20 mm-es gatling + grànàtvetô amit a szàllított raj tagjai kezelhetnek. Ha elengedjük az elavult 8×8-at és 10×10-re vàltunk, egy 120 mm-es aknavetô is a végére innovàlható. Mindehhez a kerekekre feszíthetô gumi lànctalp, plusz rossz terepre légpàrnàs ràsegítés. Örülök, hogy segíthettem.@Pogány , gyere, innoválni kell!
Ennyire nincs lé, hogy a gidránok sem jönnek? Pedig ez egy olcsó cuccnak számít a haditechnikai eszközök között...vagy nincs is még kitalálva hogy mennyi is kellene ebből?A saját hülyeségünkön kívül senki sem akadályoz minket.
a kanyarba előző, nikkel és kobalt országának géniuszainak a béketáboros anyukájuk az oka aki rendszeressen popsit csinál szájából....Ennyire nincs lé, hogy a gidránok sem jönnek? Pedig ez egy olcsó cuccnak számít a haditechnikai eszközök között...vagy nincs is még kitalálva hogy mennyi is kellene ebből?
A pénz vagy a koncepció hiányzik?
Mi a konkrétabb definíciója a hülyeségünknek?A saját hülyeségünkön kívül senki sem akadályoz minket.
Katonai titok.Mi a konkrétabb definíciója a hülyeségünknek?
Az lesz a magyar Panther, Fanter neven, csak angolosan irva, Phanternek. Kisebb is lesz, savanyu is, de a mienk."PHanter" az mifelénk Panther?
Meg rózsaszínAz lesz a magyar Panther, Fanter neven, csak angolosan irva, Phanternek. Kisebb is lesz, savanyu is, de a mienk.
Nincs penz. Mar feljebb is irtam, meg mindenfele. Amiket berendeltek Maroth alatt, azokat kiszenvedik, de egyelore masra nem futja, hacsak nem lesz deal az EU-val... mondjuk a koreaiak pont jok lehetnek, mert ok hitelbe is adnak barmit, de 8x8-at nem vennek onnan.Mi a konkrétabb definíciója a hülyeségünknek?
A Seval kellett volna a Gidrán hellyett.
Az antigravitációs hajtóművet, a fúziós motort meg a lézerálgyút lefelejtették?!!!!!!Kapàsból egy 20°-os oldalszögben irànyozható 120 mm-es àgyú a bal oldalra a sofôr mellett amit a parancsnok tud kezelni az utastérbôl. A tetejére drónkatapult a torony mögött. A toronyfegyverzet egy szokàsos gépàgyú+atgm kombó, plusz drónok ellen egy hàlókilövô. Oldalt kitolható felfüggesztésen egy-egy 20 mm-es gatling + grànàtvetô amit a szàllított raj tagjai kezelhetnek. Ha elengedjük az elavult 8×8-at és 10×10-re vàltunk, egy 120 mm-es aknavetô is a végére innovàlható. Mindehhez a kerekekre feszíthetô gumi lànctalp, plusz rossz terepre légpàrnàs ràsegítés. Örülök, hogy segíthettem.
Ilenkor röhögök rajtatok.serval/Griffin igen,kéne,Mbombe 4/6 meg nem.....Miközben a búr gép a jobb,minden tekintetben-és még olcsóbb isA Seval kellett volna a Gidrán hellyett.
Ja...biztos olcsóbb, meg a frankalifátus biztosítja az alkatrésztámogatást. A Gidránt magunknak gyártjuk...annál nem lehet jobb megoldás...(szerintem) Az AMX 10RCnek is milyen jól sikerült a hadszíntéri bemutatója....ja meg ugye a Serval egy Scorpion ( Synergie du contact renforcée par la polyvalence et l'infovalorisation)A Seval kellett volna a Gidrán hellyett.
Mièrt?A Seval kellett volna a Gidrán hellyett.
Hát majd hiszem ha látom.. A Gidránt magunknak gyártjuk...annál nem lehet jobb megoldás...(szerintem