Sajna nem nézem az árakat, mivel úgysincs pénzünk, forintunk hullámzik mint a Balaton. Nem látom egyelőre értelmét.
- Had kérdezzem már meg, az olaszokkal hogy állunk? Azért kérdezem mivel a VBM Freccia se rossz gép. Ez is 3+8 személy szállítására alkalmas, igaz IFV lehet drágább. Ugyanakkor löveget is lehet reá kérni. van nekik 105-ös s 120 is. Erre gondoltam.
Esetleg a Linx tornyát is rá lehetne kérni. Úgy nézem a kerekeknél is elég védett, nem olyan nyitott mint egynémelyeik 8x8-as. Ez is egy kulturált gépnek néz ki. Ám én baromi nagynak érzem, látom a tornyot. Igaz kétszemélyes.
- Ugyanakkor van aknavetős változata is amibe elhelyezhetnénk később az aknavetőinket is.
Ez pedig a löveges gép, igaz ez 105-ös ágyú.
- Lövészek támogatására nagyon jó volna s tudna velük együtt haladni, gyors reagálásúakra gondolok. Van 120-as változata is, (ez a gép jobban tetszett).
- Ott egy 3 tengelyes 6x6 változat is gépágyúval s mellette a 8x8 kerekes támogatók. Gidránokkal a kiküldetéseken is jól tudnának együttműködni, haladni.
- Szóval keresem csak a lehetőségeket a kis pénzünkhöz! A minél jobb hasznosításhoz!
Én nem csak egy gépet szeretnék ha vennénk, hanem egy alap gépet, amit többfunkciós gépként is tudnánk használni. Pont úgy mint a Bombe gépnél. Ha már költünk ésszerűen költsünk.