Változó, de +-1db-bal annyi.Szerintem 30 db-nál többet nem!
A RM és a KMW együtt gyárt 60-62db-ot.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Változó, de +-1db-bal annyi.Szerintem 30 db-nál többet nem!
Nézzél már körbe hogy megy a haditechnikai eszközök gyártása a világban légyszi mielőtt írsz...
Nem is biztos hogy lenne igény többre: BW-nek annyira nem sürgős, más meg nem veszi...Szerintem 30 db-nál többet nem!
az ipari kapacitások építése nem egészen így működik....De meg légyszi nézd már meg a nemzetközi helyzetet...
2017ben 33at..!Szerintem 30 db-nál többet nem!
Szerinted az 50db/év a kőbevésett maximum? Nem lehet plusz műszakkal egy kis extra beruházással (plusz néhány gép) 30+50%-kal többet?az ipari kapacitások építése nem egészen így működik....
Ha van rendelés bővíthető szerintem. Pofára nem fog kapacitást bővíteni a cég.Szerinted az 50/év a kőbevésett maximum? Nem lehet plusz műszakkal egy ki extra beruhzással (plus néhány gép) 30+50%-kal többet?
Ha be esne a szlovák rendelés akkor a Honvédség átengedne az éves termeléséből, igényéből valamennyit a tótoknak?
Nem tudjátok véletlenűl hogy az AVACS gépekből mennyit gyártanak egy évben...?Ha van rendelés bővíthető szerintem. Pofára nem fog kapacitást bővíteni a cég.
abból semennyit...tudomásom szerint ilyet még sosem gyártott senki, Mondd: mire jó?Nem tudjátok véletlenűl hogy az AVACS gépekből mennyit gyártanak egy évben...?
Az avacs??Ilyen légtérfigyelő meg ilyenek...!abból semennyit...tudomásom szerint ilyet még sosem gyártott senki, Mondd: mire jó?
Az AWACS.Az avacs??Ilyen légtérfigyelő meg ilyenek...!
A nehéz dandárt csak '28-ra kell prezentálni. Mi sem fogjuk nagyon siettetni. Mivel nem tudnánk kifizetni.Szerinted az 50db/év a kőbevésett maximum? Nem lehet plusz műszakkal egy kis extra beruházással (plusz néhány gép) 30+50%-kal többet?
Ha beesne a szlovák rendelés, akkor a Honvédség átengedne az éves termeléséből, igényéből valamennyit a tótoknak?
Ha 2025-26-ra nehéz dandárt akarnak akkor nem nagyon passzolhatunk le semennyit a szlovákoknak a saját igényünkből, termelésünkből...
Az szerintem egy téves feltételezes olyas valaki részérol, aki csak a program nevét nézte, nem pedig a specifikációt:De van még a fenti cikkben 1 extra. Az olaszok vezette, görög és szlovák résztvevőkkel (figyelem, kik a résztvevők? ) zajló EU-s pénzekkel megtámogatott Pesco projektbe, éppen a Lynxet akarják belobbizni.
Mondjuk ehhez azért gyártani kell az évi 40-50 járművet - pláne ha légvédelmi verzió további 38 járművét is ideveszem.A nehéz dandárt csak '28-ra kell prezentálni. Mi sem fogjuk nagyon siettetni. Mivel nem tudnánk kifizetni.
Eléggé feszített a pénzügyi keret.
Engem most valahogyan jobban izgat az a kérdés, hogy mikor mutatják be az első magyar Lynx-et?!!!Mondjuk ehhez azért gyártani kell az évi 40-50 járművet - pláne ha légvédelmi verzió további 38 járművét is ideveszem.
Max kapacitás mellett is 26-27-re lesz meg a szükséges mennyiség.
Idén tavaszt mondott itt valaki egy PZH-hoz hasonló taileres mutogatásra - én is nagyon várom!Engem most valahogyan jobban izgat az a kérdés, hogy mikor mutatják be az első magyar Lynx-et?!!!
ami a fejed körül való körözésre van beállítva abból 2-őt, hogy ha álmodban lenyeled véletlen mint discovery szerint a pókokat tudják pótolni.Nem tudjátok véletlenűl hogy az AVACS gépekből mennyit gyártanak egy évben...?
Az szállítja a szanaxotA leszedáltak úgy szokták...?