Neked igen, nekem nem. Látni szeretném, hogy úgy és olyan lesz, mint ahogyan azt ... khm ... mondták!Nem kurvára mindegy, hogy fog kinézni?
(a kép csak illusztráció
, de közel állhat a valósághoz)Neked igen, nekem nem. Látni szeretném, hogy úgy és olyan lesz, mint ahogyan azt ... khm ... mondták!Nem kurvára mindegy, hogy fog kinézni?
, de közel állhat a valósághoz)Tűzerejét tekintve a Lynx KF41 a közepes kaliberű Lance fegyvertoronyrendszerre támaszkodik. 30 milliméteres, hagyományos és cél felett robbanó (airburst) lőszerekkel egyaránt tüzelni képes gépágyúja a maximális hatékonyságot nyújtja a célpontok széles köre ellen. Emellett a legkorszerűbb szenzor- és tűzvezető rendszerekkel rendelkezik. Az akár tíz katona szállítására is alkalmas páncélozott jármű lövészpáncélos 1140 lóerős motorjával 70 kilométeres sebesség elérésére képes. Maximális hatótávolsága 500 kilométer."A Rheinmetall-beruházás azonban nem csupán a Lynxekre vonatkozik. Olyan átfogó ipari együttműködésről van szó, amely magában fogalja a kutatás-fejlesztést, az innovációt, illetve az új csúcstechnológiás légvédelmi radarokat is. Ez a rendszer mobil irányítóközpontot, kommunikációs infrastruktúrát és generátorokat is tartalmaz. A radarok esetében a projekt része - egyebek mellett - a teljes radarrendszerek helyi összeszerelése, integrációja és tesztelése is."
https://honvedelem.hu/hirek/hiuzok-ugrasra-keszen.html
"A termelés várhatóan július 27.-én indul!"
Eleve több változatot fognak gyártani..Neked igen, nekem nem. Látni szeretném, hogy úgy és olyan lesz, mint ahogyan azt ... khm ... mondták!
![]()
(a kép csak illusztráció, de közel állhat a valósághoz)
Engem sokkal jobban érdekel a csapatpróbák után mennyit kell módosítani a járművön, illetve a tényleges harcértéke (amit remélem soha nem tudunk meg), amit gyakorlaton kiderülhet. már facebookon láttam kommentbe aki fel emlegette hogy héjkás hello hallo mi az a Z !!!!0:32 balra!baj lesz ebből...!
![]()
Promo még 1450 pacis motorról szolt,meg 35/50 milis főfegyverről.....Mozgékonyság nem lesz kiemelkedő.Tűzerő már most sem minden helyzetben lesz elegendő,mire rendszerbe áll,kevés lesz.(najó,ruszkik most cseszik el a gazdasági alapjukat a lövészjármű generációváltásra,a jelenlegi BMP/BTR variánsok ellen elegendő a 30mili).Tűzerejét tekintve a Lynx KF41 a közepes kaliberű Lance fegyvertoronyrendszerre támaszkodik. 30 milliméteres, hagyományos és cél felett robbanó (airburst) lőszerekkel egyaránt tüzelni képes gépágyúja a maximális hatékonyságot nyújtja a célpontok széles köre ellen. Emellett a legkorszerűbb szenzor- és tűzvezető rendszerekkel rendelkezik. Az akár tíz katona szállítására is alkalmas páncélozott jármű lövészpáncélos 1140 lóerős motorjával 70 kilométeres sebesség elérésére képes. Maximális hatótávolsága 500 kilométer.
Engem is, hidd el:Különösen ami érdekel, az aktív védelmi rendszer, mert az orosz-ukrán háborúban azok a nemzetek akik mindkét oldalon kifejlesztettek ilyeneket, sőt el akartak adni a világon, nagy intenzítású harcokban vesznek részt és a veszteségeket meg láthatjuk a kilőtt, megsemmisített MBT, GYHJ-k számában, mégis kvázi egyetlen kísérleti harckocsit találtak amin alkalmazták..
Már tavaly óta ismert, hogy ezzel motorral és 30as Lance II toronnyal jön.Promo még 1450 pacis motorról szolt,meg 35/50 milis főfegyverről.....Mozgékonyság nem lesz kiemelkedő.Tűzerő már most sem minden helyzetben lesz elegendő,mire rendszerbe áll,kevés lesz.(najó,ruszkik most cseszik el a gazdasági alapjukat a lövészjármű generációváltásra,a jelenlegi BMP/BTR variánsok ellen elegendő a 30mili).
Igéretessebb volt az igéret,mint ami lett.
Kenguruk kiköhöghetnék már a tenderértékelést magukbol
Tudom.De eredetileg nem azzal volt igérve,mikor még reklámozták.Már tavaly óta ismert, hogy ezzel motorral és 30as Lance II toronnyal jön.
Ismersz ilyen IFV-ét? Simán benne lesz a világ első három legjobb IFV-jébe és benne van a potenciál, hogy a legjobb legyen.Promo még 1450 pacis motorról szolt,meg 35/50 milis főfegyverről.....
A potenciál nem realitás.A lehetőség nem számit,amig nincs megvalósulva.Ismersz ilyen IFV-ét? Simán benne lesz a világ első három legjobb IFV-jébe és benne van a potenciál, hogy a legjobb legyen.
A 30mm-es puska már most nem lesz elég. A franciák meg a britek közösen fejlesztették az új 40 mm-es álgyút. Az usákok 50 mm-es ágyút fognak rendszeresíteni. Az oroszok az 57 mm-es álgyúkat használják egyre növekvő számban.Ismersz ilyen IFV-ét? Simán benne lesz a világ első három legjobb IFV-jébe és benne van a potenciál, hogy a legjobb legyen.
Az első darabokat amit Németországban gyártanak azok elvileg idén a második negyedévben érkeznek, szóval jóval hamarabb!![]()
Van pénz és akarat, ami itthon tolni szokta a projekteket, de nagyon.. bár ez nem mindig pozitív lásd.: Tram-train.Nem kurvára mindegy, hogy fog kinézni? A fontos a protok gyártása, a csapatpróba és a tényleges harcérték. Olyanok vagytok mint akik a premiere akartok bemenni a moziba, de két nap múlva meg csak lézengenek a nézők..... A fontos, hogy egy lassú ütemű gyártás lesz, és még a tényleg hadrendbe állításig el fog telni nem kevés idő... Ráadásul a fegyverzet szállítása az meg még odébb lesz... Ami inkább fontos, hogy megvolt az üzemcsarnok átadása. A terv a három hónap múlva induló gyártás.. TERV. Reméljük összejön.
Szomszédban.....A 30mm-es puska már most nem lesz elég. A franciák meg a britek közösen fejlesztették az új 40 mm-es álgyút. Az usákok 50 mm-es ágyút fognak rendszeresíteni. Az oroszok az 57 mm-es álgyúkat használják egyre növekvő számban.
A Lynxen van 2 db Spike...Miért nem terveztek rá valami páncéltörő rakettát?
Asszem a litván boxeren(tudom, hogy kerekes) spike van a Lance tornyon, vagy nem?
De akkor nem olyan gáz a 30mm, vagy az?Van rajta 2 Spike...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..