Ti tudjátok, hogy hogyműködik egy gépágyú? Nem tűnt még fel, hogy ma már nem divat az üres hüvelyt a küzdőtérbe potyograrni,
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ki akarta oda potyogtatni?!Ti tudjátok, hogy hogyműködik egy gépágyú? Nem tűnt még fel, hogy ma már nem divat az üres hüvelyt a küzdőtérbe potyograrni,
Arról beszéltek, hogy kilátszik a gépágyú, nem páncélozhatod le a hüvelykivető nyílást ez az oka.ki akarta oda potyogtatni?!
Valamit félre értettél...
De egy lemezt oda lehetett volna hegeszteni a védelmére és attól még nem belülre potyogtatja a hüvelyeket...Arról beszéltek, hogy kilátszik a gépágyú, ez az oka.
Az nem az "APS érzékelője", hanem a 360 fokban körbe látást biztosító kamera rendszer. Attól még mondjuk sérülhet...Nekem az első ami feltűnt, az a döntött toronyfront, és hogy onnan a repeszek közvetlenül az APS érzékelőinek a dobozára fognak pattanni. Nincs bordázat, sem plusz védelem a doboz alján.
Jah én nem a Spike indítóra írtam, hanem arra, hogy nem harcszerűen fotózták az ausztrál gépet sem a promó képekhez sem.Pedig az nem az indító cska egy tárolórekesz.
Szerintem inkább egy olyan elemet képzelj oda, mint egy láncvédő a bringákon:Már meg is oldottam!
Teszt-csapat! Tessék jegyzetelni! Első pont a Pappergenek küldendő "1100 pontos javítási listán!
Ejjj... Gp a küzdőtéren kívül? Az akadályt a szent lélek fogja elhárítani? Újratöltést hogy oldja meg a személyzet, folyamatos heveder összekapcsolással?A géppuska a gépágyú oldalán lévő dudorban van amihez a heveder vezet.
Ez részletkérdés. A PUMA RCT-30-as tornyán nincs eltakarva, míg az ausztrál Lance tornyon meg el van:Arról beszéltek, hogy kilátszik a gépágyú, nem páncélozhatod le a hüvelykivető nyílást ez az oka.
Ha tovább olvasol, akkor rájössz, hogy nem lesz a hevedervezető sem szabadon...Ejjj... Gp a küzdőtéren kívül? Az akadályt a szent lélek fogja elhárítani? Újratöltést hogy oldja meg a személyzet, folyamatos heveder összekapcsolással?
Furcsa egy megoldás az tuti.
Nincs eltakarva, Tükrözve van az ausztrál teszt torony és a miénk.A PUMA RCT-30-as tornyán nincs eltakarva, míg az ausztrál Lance tornyon meg el van:
OK-OK, ezt elfelejtettem, amikor a képet betettem, de ott sincs annyira szabadon, mint az RCT-30-on.Nincs eltakarva, Tükrözve van az ausztrál teszt torony és a miénk.
Ne haragudj, de ezen nagyon jot nevettem... te tenyleg ennyire hulyenek tartasz mindenkit magadon kivul?Azt még nagyobb kockázat szerintem, hogy gépágyú teljes szerkezete védtelen oldalról...oda kell lőni az ellenségnek és máris használhatatlan a jármű.
Nem gyenge pont nem tudsz belőlni a gépágyúba ott.
Kriss szervezi a htka sörözést...
hát ezt tényleg nem a szlovák torony. De hol van a 7,62-es párhuzamosított géppuska róla?
már "megtaláltam"!Jobb oldalon, takarásban van a képen.
Vagy valami èrzèkelő vagy a stroke shild miatt.Nekem ez egy kicsit barkácsnak tűnik, de nyilvánvalóan végleges, mert a heveder körüli rész álcafestét kapott.
Nekem hiányzik egy kicsit a hevederről a borítás. Így egy kicsit sérülékenynek tűnik. Ha a gépágyú hüvelykivetője miatt ilye , akkor az azért orvosolható lenne.
Nekem kicsit az a gyanúm, hogy súlycsökkentési okai lehettek.