Nem jó ezt a parttalan vitát látni olyanok között akiket kedvelek és egyszerűen mindkét félnek megvan a részigazsága!
Túl késő mert (már beleállt a magyar hadiipar) és túl korai (még nulla tapasztalat és megrendelése van a lynxnek) erről vitát folytatni.
Szimpátiából nem írhatom valakinek, hogy tökigazad van mert jó a lynx az eddigi semmihez képest, de azt sem hogy a másiknak van mert kurvára nem rendelt még senki és a harci tapasztalat zéró.
Én mindig, (ahogyan a panthernél is) az alábbi példával érvelek, hogy jóóól nézzétek meg a két fotó közötti különbséget. Mi a különség a két fotón? (a gyengébbek kedvéért neem ...nem a fákra gondolok a háttérben):
Az első fotón az eddigi/korábbi rendelkezésünkre álló összes bevethető eszköz látható álcázás nélkül, teljes fegyverzetben az újak és a gombokért modernizáltak is! De főleg azok vannak ott az előtérben azokat direkt kiemeltem (nem tudom látszik-e) amelyeket itthon mi gyártunk!!
A másodikon pedig, probálok segíteni: ....ott középen ...az a két jármű ...pedig a hamarosan bevethető saját hadiiparunk termékei hozzá lőszerrel fegyverrel drónnal rakétával stb.
Minden szomszéd meg birodalom elitje (orosz vagy amerikai bankár, vagy céghálózat) gyűlöl minket mint a szart, és k.rvára leszarják, hogy Viktor van vagy Feri hatalmon, csak hodoljunk be nekik. Mi meg lavírozunk a politika folyékony fostengerén, hogy ne süllyedjünk el az országgal együtt és kész csoda, hogy még megmaradtunk (főleg ilyen széthúzások mellett). A szlovákok a románok a szerbek az ukránok a változó politika mellett MINDIG a kezükben tartják a magyargyűlölet-kártyát!
Nincs idő baszakodni! Örüljünk hogy találtunk egy balfasz vállalatot aki ad valamit nekünk még gyártásba is ami legalább gurul.