A fiamozast hagyd meg azoknak, akikkel egyutt elsz es elturik - mar ha egyaltalan van ilyen, legalabbis nem a valtosoforre celzok a kabinodban -; amugy akkorakat irsz idonkent, hogy csak fetrengek rajta.
A haditechnikahoz te alapvetoen tortenelme szintjen ertesz, ahhoz is leginkabb magyarul megjelent 1970-1980-as tiszti konyvtarak szintjen. Hogy miert van ez a teljesen abszurd, omnipresent, allando cionista becsipodesed meg monomaniad, azt nem tudom.
Persze lehet, ez csaladi kerdes nalad, szoval nem firtatom, nem tartozik ram - bar eleg beszedes, hogy a cionista zsidok mellett csak a masik, szinten nyiltan rasszista, szinten fajgyulolo es szinten brutalisan elnyomo apartheidet elteted, az egykori del-afrikai rezsimet... es ezek mar akkor is igen joban voltak, milyen meglepo (nem az).
Ami az "elektronikai" ismereteidet illeti, az valoban kicsivel ujabb, kb az 1988-90-es magyar REH szinvonalanak tunik (akkor szolgalhattal), de a modern "elektronikahoz" (ami ugye nagyreszt ma mar multidisciplinary terulet, elsosorban cyber warfare mindenfele physical layer attackkel otvozve stb) eleg keves lovesed van, ezt azert te is elismered szerintem.
Mindez meg nem is lenne baj, ha nem probalnad rendkivul magabiztosan leoktatni azokat, akik toled elteroen a magyaron kivul mas nyelveket is beszelnek, es szakirodalmat is olvasnak, eredetiben, regota - na ez az, ami miatt idorol-idore akkorakat mondasz, hogy felsirok a kepernyo elott...
Sot, en spanyolul csaknem olyan magabiztos vagyok, mint angolul.
De ezt is kitargyaltuk mar, ahogyan a H225 sem bur cuccra epul, csak a te fejedben.
Valamint azt is, amikor belinkelgettel cikkeket, amelyek az ellenkezojet allitottak annak, amit te kitalaltal.
Ismet fogalmam sincs, mirol beszelsz...