@
Hpasp
Én lehet nem értek hozzá , de megprobálom
de lehet jó nagy baromság lesz
MANPADS-ba szerintem
Stingerre
esélyünk
nincs Amcsikkal való viszonyból az Oroszok meg
hivatalosan nem adhatnak el
VERBA-t meg
IGLA-t sem tudotommal.
szerintem maradna
Grom a
Lengyelektől , itt meg kérdéses milyen szinten van a fegyver , de ez az ami legsimábban beszerezhető lenne akár saját gyártásba is.
Hát én radaroknál
tuti vennék 1 vagy 2 AWACS-ot az asszimetrikus hadviseléshez
c295 paramétereit nem tudom ,de lehet komolyabbat kéne , nem a belépő szintet.
de lehet elég lenne itt a potenciális ellenséggel szemben itt a környéken.
C295 AWACS
AIRBUS SAMOC elméletileg ezt a aszimetrikus hadviselést lenne hivatot összehangolni ( szerintem )
NASAM-2 ről itt sok szó esett és szerintem nem rossz technika egy
RÁBA alvázon.
(40km)
Patriot ahogy @Molinbage is irta ideális és álomszerü lenne, de az Amcsi viszony miatt szerintem
esély nincs rá, max menne a hitegetés meg a szenátussal való időhuzás azt végén több év után kopp lenne.
Én úgy gondolom, azt ki tudja, de az
Israeliekkel jobb most per pillanat a kapcsolatunk
Barak 8 (100km) vagy Arrow2 (150km).
Honi légvédelemben
SZ-300PMU2 vagy HQ9 tartnám
"reálisnak"
Lehet tévedek , majd kijavít a hozzább értő de AWACS , meg a földitelepiítésü Radarok , illetve a mobil radarok bemérik az ellenséges gépeket és AIRBUS SAMOC-n keresztül közvetiti az ütegekenek az viszlát.
Hová telepíteni?
PAKS-ra biztos raknék egy MISTRAL-t és PAKS köré egy lezárt zonát raknék ( ami szakmailag indolkolt , ha 2 km akkor annyit) és ha oda belépsz , akkor löjjenek le.
a NASAM-okat és többi mobil üteget meg ahhoz a határhoz ahol élesedik a helyzet , persze mindig mozgatva . ha lehet még ellenséges légtérben lelöhető legyen.
Na elég volt ennyi álmodozás , ideje aludni menni és álmodni tovább a légvédelemről
jó éjt