Létezik, hogy még nem linkelte senki? Vagy csak nem ide? https://www.portfolio.hu/global/202...bb-raketarendszerei-vedik-majd-europat-645141
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Létezik, hogy még nem linkelte senki? Vagy csak nem ide? https://www.portfolio.hu/global/202...bb-raketarendszerei-vedik-majd-europat-645141
Megszületett a döntés, Magyarország is beszáll: a világ legmodernebb rakétarendszerei védik majd Európát
Magyarország és kilenc másik európai ország szerdán megtette a következő lépést a Patriot, IRIS-T és Arrow 3 típusú légvédelmi rendszerek közös beszerzése felé - számolt be a Reuters. A NATO-szövetségesek azon fáradoznak, hogy betömjék az Oroszország ukrajnai háborúja miatt keletkezett...www.portfolio.hu
Amúgy ilyenkor érdemes a linket bemásolni a keresőbe és ha kidobja akkor már voltSejtettem, hogy valahol lehet.
Mondjuk ha lesz belőle valami, akkor itt is van helye a hírnek.
Ezt a "helyből lefedés" ötletét felejtsétek el.Meg az ország közepén van nagyjából, közel van több Duna-híd is szóval bárhol ott lehetnek gyorsan
ABM rendszert vennénk: pl Dávid Csúzlit, akkor annak a hatótávolsága 300 km körül van szóval majdhogynem "helyből" is lefedik az országot. Persze azért érdemes széttelepülni nekik is ha olyan a helyzet...
Azert orulok, hogy bejott a tippem. Ez mar nagyon a kormunkre egett...
"A NASAMS a NATO légvédelmi szabványává vált, Magyarország a legújabb és legmodernebb változatával rendelkezik, így a szövetség egyik legképzettebb légvédelmi képességét nyújtja" – hangsúlyozta a Kongsberg alelnöke.Azert orulok, hogy bejott a tippem. Ez mar nagyon a kormunkre egett...
NASAMS 3, ebben konkretan igaza van. Szerintem rajtunk kivul csak a litvanoknal van magabol az upgradelt rendszerbol, de az ovekehez meg nem volt nagyobb hatotavu, uj AMRAAM-ER, mint most a magyarhoz. Az ausztraloknal is v3 van emlekeim szerint, de naluk hekkeltek hozza sajat radart meg ki tudja meg mit."A NASAMS a NATO légvédelmi szabványává vált, Magyarország a legújabb és legmodernebb változatával rendelkezik, így a szövetség egyik legképzettebb légvédelmi képességét nyújtja" – hangsúlyozta a Kongsberg alelnöke.
Nekünk sincs ER rakétánk. Engedélyünk van venni. De szerintem leszállítva nincs semmi az új csomagból.NASAMS 3, ebben konkretan igaza van. Szerintem rajtunk kivul csak a litvanoknal van magabol az upgradelt rendszerbol, de az ovekehez meg nem volt nagyobb hatotavu, uj AMRAAM-ER, mint most a magyarhoz. Az ausztraloknal is v3 van emlekeim szerint, de naluk hekkeltek hozza sajat radart meg ki tudja meg mit.
Nem konkretan emlitettek is tegnap?Nekünk sincs ER rakétánk. Engedélyünk van venni. De szerintem leszállítva nincs semmi az új csomagból.
DeNem konkretan emlitettek is tegnap?
Meg is rendeltük, de hogy itt van-e már vagy mikor jön azt mi szerintem nem fogjuk megtudni egyhamar.Nekünk sincs ER rakétánk. Engedélyünk van venni.
Én nem örülök, mert ezek szart sem érnek, hisz filléres drónnal ki lehet szedni őket.Na , lehet örülni, mostmá nyugodtság legyen egy darabig….
Meg is rendeltük, nem csak engedély van. Szàllítjàk befelé azt isNekünk sincs ER rakétánk. Engedélyünk van venni. De szerintem leszállítva nincs semmi az új csomagból.
A jövőben lehet számítani nagyobb mennyiségre, akár más típusokból? Láthatjuk, hogy milyen gyorsan fogy a légvédelmi rakéta egy konfliktus esetén, a beszerzésük viszont évekig is eltart.Meg is rendeltük, nem csak engedély van. Szàllítjàk befelé azt is
Söt! Ha aknára fut, filléres akna is felrobbancsa! Mekkora szar mán.Én nem örülök, mert ezek szart sem érnek, hisz filléres drónnal ki lehet szedni őket.