Na kedves komment társaim ma leszereltem ÖTT-ből.
Behívtak minket hogy írjunk alá egy szerződésmódosítást mert megváltozott a bürokratikus felépítés ugye januártól újrarendszerezték a zászlóaljakat ki hova tartozik.
Oké, de azt "elfelejtették mondani", hogy ez a szerződésmódosítás ez nem módosítás, hanem hosszabbítás, további pár évvel, amit én amúgy se terveztem előtte se aláírni, nemhogy úgy, hogy csak így suttyomban odatolják és egy szóval se volt előtte megemlítve, hogy mindenkinek hosszabbítani KELL.
Szóval leszereltem. Külön pikantériája a dolognak, hogy egyszer se voltam bent úgy, hogy minden ruhadarabom, sapkafelvarró stb. megvan. Mire leszereltem kaptam meg minden dolgomat. Kibaszott szégyen egyébként szerintem.
És az is benne van, hogy mindig a vakok, félkarúak, nyugdíj és halál közöttiek valamint 25-ös IQ-val rendelkező bajtársaim lettek mind előléptetve, míg én aki nem igazgató úrnak nevezte a kiképzőket, nem úgy állt a barett a fején, mint egy serpenyő képben van az meg tűrje hogy a félnyomorék, 25m futástól meghalt ezért terepjáróval közlekedő bajtársam a kicsinyes hajlamait éli ki.
Sajnálom hogy ilyen az ÖTT. Valódi harcértéke 0 és -100 között van, mert először le kell lőnöd a hátráltató bajtársaidat, mert veszélyesebbek rád, mint az ellenség.
Valami kiscsaj az egész tárat 2m-re az orra elé ürítette a földbe, mert bepánikolt és nem vette le a kezét az elsütőbillentyűről....
Sajnos kisportolva, 20-as éveim elején, mérnöki képzettséggel nem voltam elég jó őrmesternek, de a dagadt tanítónénik azonnal....