<blockquote rel="pela3">Engem az érdekel,hogy a légtérsértőket nem lehetne letessékelni a reptérre és kifizettetni velük a riasztás költségeit? Mert azért nem két forint..
- Nem minden esetben lehetne kifizettetni velük, például ha szándékos vagy hanyag mulasztás történt.
- A fenti eseteket nem egyszerű bizonyítani.
- A behajtás is kérdéses...
- Melyik reptérre? Kecskemét a legtöbbnek túl kicsi és eleve nagyon macerás, hiszen például Ferihegyen nincsenek katonák...
</blockquote>
Nem minden esetben lehetne,, oké,azért elég nehéz lehet elfelejteni rádiózni szerintem,bár nem tudom soha sem repültem.
Bár mondjuk 1 vadászgéptől nem sz*rnám össze magam,mert úgy sem lő le, civil gépet utasszállítót meg végképp nem,ha jól tudom ez alapszabály(volt).
Lekísérni és megnézni,hogy ugyan már , működik-e az a rádió..
A behajtás? Addig a gépet nem viheti sehová.. mondjuk egy légitársaság szerintem perkálna..
Melyikre? LH BP vagy akár Pápa.. Ferihegyen vannak rendőrök,meg eszközök ha olyan gépet tolnának le, de akár helyőrség, KR és a TEK is kivezényelhető..
Szóval meglehetne oldani, a lekényszerített gépet meg úgy nézed át ahogy akarod, legalábbis szerintem normál esetben. (Ne szétszedésre gondoljatok) Persze lehet nem kis botrányok lennének, amúgy ha védett személy repül, akkor kísérik a Griffek, vagy csak a hatalmaknál van így, pl Obama,Királyi családok,Putyin..
Molni: A Griffekre milyen upgradeket lehetne még rakni?