Szerintem irreális azt teljesen pontosan tudni, hogy adott gép pontosan milyen verziójú radarral rendelkezik, az éppen mire van állítva, illetve simán lehetnek olyan üzemmódok, amit korábban még soha nem is használtak. Meg önmagában az a feltételezés, hogyha valaki LRS üzemmódban tartja a radart, akkor biztosan nem tüzelt, eléggé őrültség. Lehet olyat is játszani ám, hogy ellövöm a slammert, utána meg visszarakom LRS-be. Lehet, hogy kidobtam a lockot, meg az MCG supportot, de ha az ellen azt hiszi, hogy nagyon fasza minden, és közel egyenesen repül, akkor még így is elkapja a rakéta. Ha meg AESA van nálam akkor olyat is tudok játszani, hogy egyszerre megy a kereső üzemmód meg közbe tűnyalábbal megy az MCG support. Na akkor mit mond az RWR?
Azt próbálom ecsetelni, hogy a pilcsi a biztosra fog menni, nem ilyen marhaságokra, hogy úgysem lát, meg úgysem indított, meg stb. Nyilván az elektronika fejlődésével egyre nagyobb biztonsággal tudja eldönteni, hogy mi a helyzet, de sosem lehet biztos. Amikor annyit látsz, hogy az ellenség kereső üzemmódban téged néz, az nem éppen az arra bíztató jel, hogy csak így tovább repüljünk neki egyenesen, mert gőze sincs arról, hogy mi ott vagyunk.
Azt nem tudom mire vélni, hogy "össze rúgjuk a port", szerintem normális hangnemben írtam.
Azt próbálom ecsetelni, hogy a pilcsi a biztosra fog menni, nem ilyen marhaságokra, hogy úgysem lát, meg úgysem indított, meg stb. Nyilván az elektronika fejlődésével egyre nagyobb biztonsággal tudja eldönteni, hogy mi a helyzet, de sosem lehet biztos. Amikor annyit látsz, hogy az ellenség kereső üzemmódban téged néz, az nem éppen az arra bíztató jel, hogy csak így tovább repüljünk neki egyenesen, mert gőze sincs arról, hogy mi ott vagyunk.
Azt nem tudom mire vélni, hogy "össze rúgjuk a port", szerintem normális hangnemben írtam.