De, az volt, csak túl kicsi. Ha az ember típust vált, akkor annak ne a félig kifutó változatát vegye meg.
A szomorú igazság az, hogy a kb. mindenki által szénné fikázott letárolt F-16 ADF gépek is többet tudtak a MiG-nél minden téren kivéve az R-73 + sisakcélzó terén.
És ezt szarozták és nevezték 25 éves istencsapása és minden másnak a balfaszok, csak meg AMARG-ban voltak letárolva. Kb. 1,5 éve 1993-ban, mert a hh vége miatt már az ANG-nek sem kellett a AP-re. De hát a sajtó és a tömeg már akkor is balfasz volt.
- Annak is volt már BVR képessége AIM-7M-mel, ami jobb, több téren is, mint az R-27R.
- Jobb kabin.
- Jobb HUD.
- AG üzemmódos radar (DBS) (bár ebben nem vagyok biztos)
- És legalább az AGM-65A/B/D megvolt, tehát minimális PGM képessége megvolt.
A Gripen A-nál egyáltalán volt valós BVR képesség? Tényleg nem tudom. Úgy emlékszem valami előszéria volt az valójában, és a C verziónál érték el azt amit terveztek.
Mondjuk az a MIG-29 esetén is igaz, hogy a MIG-29M lett volna a végleges konfiguráció ha nem esik szét az SZU.
Én az F-16ADF-et szintén nem tartottam volna jó választásnak.
A 2000's évek elején pont az volt a baj, hogy nehéz volt komoly gépet venni.
A szuperhornet akkor kezdett felfutni és még nem exportálták senkinek, nem, hogy nekünk.
EF és Rafale nem volt még.
Gripenből csak az A volt.
F-16-ból volt C verzió, de azt meg valamiért nem akarták nekünk eladni az USA-kok.
Én úgy gondolom, hogy két jó döntést lehetett volna hozni:
1. A MIG-29 korszerűsítés egybe kötve az üzemidő hosszabítással.
Itt sok opció volt a német minimál korszerűsítéstől a gyári SM/SMT csomagon át az UPG-ig.
2015-2020-ig ki leehett volna húzni a MIG-29-el a légtérrendészetet ha mögé teszik a kellő forrásokat. (Szerintem a Gripen program költségeinek a fele is elég lett volna...) Aztán mostanában érkeznének meg a MIG-29 helyez az újonnan beszerzett repülőgépek.
Mert azzal ami a MIG-29 flottával történt lényegében kidobtunk az ablakon (1993-as árfolyamon) 800 millió dollárt.

(Ez amúgy mai árfolyamon 1.5 milliárd dollár! )
2. Ha már minden áron nyugati gépet akartunk venni akkor a Mirage 2000-9 lett volna az ideális megoldás.
Egyrészt akkoriban lényegében azonnal rendelkezésre állt volna, kb. 2006-ig meg is érkeztek volna a gépek.
Másrészt egy full képességű gépről beszélünk MICA EM+IR rakétákkal, precíziós csapásmérő képességgel, Rafale-hez hasonló pilótafülke és műszerezettség, sisakkijelző, éjszakai harc képesség, légiutántölthetőség, lézergiroszkópos+GPS-s navi , ICMS MK II/III ECM rendszer.
Én úgy gondolom, hogy műszakilag ennél jobb tartalom nem volt elérhető a számunkra akkoriban.
A pénzügyi és politikai része a dolognak más kérdés.