Jövőre nagy dolgokat terveznek a Siófok-Kilitire leszállított két UM-el.
A 08-as és a 09-es ráaádsul elkerülte a pápai "rothasztást".
Egy kicsivel jobb állapotban voltak, mert viszonylag elég hamar Tatára kerültek (értsd: valamikor a 2000-es évek közepén) és ott voltak idáig szétszerelve.
A 09-est legutoljára akkor láttam, mikor 1996 júliusában a PG-ben berepülték, akkor még az eredeti festésével, míg a 08-ast az év augusztusa végén a pápai repülőtéren láttam.
A 08-as, a jellegzetes "sárgásbarna" festésével pontosan itt állt, mint ezen a képen is:
Ez a gép volt az egyetlen, amit 1990-ben nagyjavítottak a szovjetek Baranovicsiben, utána elfogyott a pénz és a többi nem követte.
Az eredeti (értsd: a nagyjavítás utáni eredeti) nagyméretű, szovjet szögletes oldalszámmal:
1995-ben a fehérorosz baranovicsi nagyjavító bázis szakemberei kezdték meg a gépek nagyjavítását a PG-sekkel közösen Szigethalmon.
A 08-as így Taszárról nem a tököli bázisra, hanem egyből Pápára repült át, ott viszont leállították egy kutyanyelvre és ott is hagyták. A 09-es júliusi leszállítását követően - ha jól tudom - már szintén nem repült többet.
Ebből az is következik, hogy Pápáról talán egyetlen kétüléses Szuhojunk se szállt fel többé.