<blockquote rel="eSeM">ha nyilatkozhatna, se nyilatkozna, a legtöbb hozzászólása szimpla kötekedés, meg asztalverés, hogy mekkora király, aztán hozzáteszi, "hogy de most lehet nyugodtan anyázni"....eddig kb. ennyiben kimerült...saját szakmai terén kele, vagy molni ezerszer többet ír le és nem hősködik, ugyan így dudi, vagy vehetjük a mostanában felbukkant ozymandiast is, őket néha öröm olvasni...persze nyilván, majd jön a reakciója, hogy hülye vagyok és ha nem tetszik lehet besértődni meg anyázni
....az éhesló nevű tagot juttatja eszembe az index fórumról...
Én értem a te véleményedet is itt ott, de be kell látni szerintem azt is, hogy valóban vannak ebben a HT vonalban olyanok, amiről egyszerűen nem beszélhetnek emberek. NEKEM is van ilyen. Belső szabályzók tiltják, ez van. Ettől még, nyilván, a saját kis területén képben lévő embert, ez érthető okokból zavarja, zavarhatja, ha jön egy civil lelkes amatőr, és néha megdöbbentő magabiztossággal kioktat, teljes meggyőződéssel, mert érti a matekot, meg lerepülte a repcsis szimben. Ezzel épp ezért vitatkozom itt ott, hogy ki a szakember, meg ki nem, ahogy te is felsoroltad a neveket, azt át lehetne azért gondolni. Érted, most tényleg bántás nélkül, nekem egy civil mérnök, ZERO katonai múltal, vagy haditechnikai cégnél eltöltött idővel, az nem szakember. Hivatkozzon itt nekem bárki egy Vári Gyulára, ha Mig-29 ról, vagy egy Kosiczky Attilára, ha Mig-21 ről van szó, és egyből más a mutatvány. Akagi meg lehet hogy már morgómedve, de olyan dolgokat mond az "öreg"(már bocs tőled AKAGI), amire ha figyelnek a fiatalabbak, csak okosabbak lehetnek... Nekem legalábbis átjön, hogy ki az, aki olvas rengeteg elérhető adatot a neten, játszik, és szakértőnek képzeli magát, meg ki az, aki csinálta, ott volt, és néha kibukik, hogy miről zagyválnak magas lóról a szimulátor hősök. Egyébként a vicc az, hogy a szakértői felsorolásból kihagytad azt a Laikit, aki szerintem itt a legszínvonalasabb, és pontosabb elemzéseket szokta nagy ritkán felkarcintani. NEKEM nagyon úgy tűnik, hogy Ő nem egy civil mérnök, pl...
</blockquote>
Zsolti, szerintem altalanossagban ezt senki nem vitatja es teljesen jogosak az erveid.
Viszont ebben a konkret esetben teljesen masrol van szo.
+"Érted, most tényleg bántás nélkül, nekem egy civil mérnök, ZERO katonai múltal, vagy haditechnikai cégnél eltöltött idővel, az nem szakember."
Ez viszont szuklatokoruseg szerintem (nem bantasbol irom). Egyik sem feltetel ahhoz, hogy valaki jo meglatasokat tegyen, ha kello idot rafordit. Hazai palyan meg - legyunk realistak - nem sokkal tud a "hivatasos" sem tobbet az amatortol mernoki temakban.