Próbáld meg összeszedni legalább egy emberre egyedül... akkor majd kiderül hogy van-e értelme folytatni.
Vannak, akik 2-3 azonos terület elbocsájtott embereinek a sikerességét is meg tudják becsülni, ha az egybe esik a kedvelt érdeklődési területükkel, és az elmúlt éves --ezen terület-- eseményeiről összegyűlt tapasztalatuk alapján viszonylag könnyen kialakíthat egy ilyen (rész-) értékelés.
Ha ezeket az eredményeket néhányan összesítik/"összedobják", akkor pedig ki fog alakulni az összkép a valós helyzetről.
Én most egy saját "két-harmadon" dolgozok, az "alig-valami" szintről ebbe a munkába nem tudok belefolyni, "csak" arra gondolok, hogy a jelenlegi zűrzavarban saját/HTKA erőből is lehet rendet-vágni.
Nem "kötelező" megadni a választ a kialakult "közös-kérdésre", majd eldől, hogy van-e elég --a válasz összehozásához elegendő és összegződő-- egyéni szándék "erre-felé"!
A válasz engem is érdekel, ezért tettem meg ezt a "csendes" módszer-javaslatot, amivel viszonylag hatékonyan, egyéntől is elvégezhető szintű önálló részfeladatok eredményeiből is "gyorsan"/könnyen össze lehet hozni a nem egyszerűnek tűnő választ.
Tévedés(em) joga fenntartva!
.