Ha MIG neked végtelen...https://forum.htka.hu/threads/shenyang-j-11-15-flanker-b.750/page-23#post-551202
Én nem tudom, csak nem is extrapolálok a semmiből a végtelenbe, mint dudi...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha MIG neked végtelen...https://forum.htka.hu/threads/shenyang-j-11-15-flanker-b.750/page-23#post-551202
Én nem tudom, csak nem is extrapolálok a semmiből a végtelenbe, mint dudi...
Komolyan mondom, hogy pislogok rajtad.Bocsánat,ha a MIG-neked semmi...
Komolyan mondom, hogy pislogok rajtad.
Egyből kijelented, hogy ez stealth farkasfogazás, mert "ott van, ahol kell lennie".
Én erre veszem a legutóbb kifejlesztett 4 db nyugati sárkányt, a két új stealth és két elvileg legkisebb RCS-ű gépet, ahol kurvára nincs ott semmi, ahol "ott van, ahol lennie kell".
Ez mi, ha nem extrapolálás a semmiből...?
Úgy vannak vele, hogy amig minket másolnak, addig se előznek meg.Jogsértő jogsértő, de az oroszok pont ugyan úgy tudták hogy ez lesz, mint maguk a kínaiak, mégis eladták nekik. Innentől kezdve még a műmeglepődés - felháborodás sem hat meg, amit majd esetleg néhány orosz fórumon letolnak. Fixre veszem hogy teljesen jól jön ez Putyinéknak, hogy kicsit megtolták a kínaiakat. Ha nem akarták volna EZT, akkor nem adják el nekik a 24 db ot. A másik ilyen HA létre jön üzlet, a törököknek szánt Sz-400 lesz. Ott is ha majd meglepődnek rajta, hogy a fél világ ilyen klónokat fog gyártani, meg a NATO ezeket valahogy megszerezve időnként ellenük gyakorolni, akkor majd mosolygok egyet, mert többet nem ér a történet.
Meg szerintem nem is erről fúj a szél, hanem igazából onnan, hogy minél erősebb Kína, annál jobban KELL az USA-nak velük foglalkozni muszájból, és nem tudnak az oroszokra fókuszálni.Úgy vannak vele, hogy amig minket másolnak, addig se előznek meg.
En meg hozzatennem hogy lehet hogy tenyleg igaz hogy jo a szomszedi viszomy es nem keszulnek egymas ellen hadakozni... /amit ugye sokszor sokan mondtunk mar csak valamiert valakik soha nem hiszik./Meg szerintem nem is erről fúj a szél, hanem igazából onnan, hogy minél erősebb Kína, annál jobban KELL az USA-nak velük foglalkozni muszájból, és nem tudnak az oroszokra fókuszálni.
Egymásra vannak utalva. Annak hogy egyre jobb a Kínai-Orosz viszony, az USA leginkább az oka.En meg hozzatennem hogy lehet hogy tenyleg igaz hogy jo a szomszedi viszomy es nem keszulnek egymas ellen hadakozni... /amit ugye sokszor sokan mondtunk mar csak valamiert valakik soha nem hiszik./
Lehet érdekli őket a TVC. Túl sok nincs abban a gépben, ami jelen formájában érdekelheti őket.De akkor miért vettek a Szu-35-ből?
Lehet érdekli őket a TVC. Túl sok nincs abban a gépben, ami jelen formájában érdekelheti őket.
Ok, akkor mi az ami érdekelheti őket? Avionika? Kétlem. Fegyverzet? Azt se hiszem.Akkor TVC-hajtóművet vettek volna...
Ok, akkor mi az ami érdekelheti őket? Avionika? Kétlem. Fegyverzet? Azt se hiszem.
Marad a meghajtás és a vezérlés.
Maga a TVC-rendszer egy hajtóműre szerelve önmagában majdnem semmi, csak a kormányvezérlő rendszerrel összedolgozó egybehangolt, esetleg számítógéppel vezérelt hajtómű-vezérléssel és szoftverrel együtt számít valamit.Akkor TVC-hajtóművet vettek volna...
Ok, akkor mi az ami érdekelheti őket? Avionika? Kétlem. Fegyverzet? Azt se hiszem.
Marad a meghajtás és a vezérlés.
Maga a TVC-rendszer egy hajtóműre szerelve önmagában majdnem semmi, csak a kormányvezérlő rendszerrel összedolgozó egybehangolt, esetleg számítógéppel vezérelt hajtómű-vezérléssel és szoftverrel együtt számít valamit.