J-11 / J-15 / J-16 Flanker , Flying Shark (Shenyang, Kína)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 461
18 022
113
Szerintem is az van mögötte, de egy megrendelőd/lízingelőd számára a lízingelő országod legfőbb repüléssel foglalkozó újságában, ahova havonta befizetsz 1-2 oldal teljes felületű reklámposztert a legyőzhetetlenségedről, és,hogy az általad fejlesztett gép a levegő, a harctér ura, egy ilyen jellegű beismerés nem mutatna túl jól.
Persze, csak azért kicsit szórakoztató kijelentés. :D
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
j-16

F-P7XlUXMAA_6Pb
 
 • Tetszik
Reactions: enzo and therob

GI83

Well-Known Member
2022. március 13.
1 748
14 165
113
Melyik euro kacsát tervezték 4++nak, amikor a 80-as években nekikezdtek a fejlesztésüknek? Ez a + besorolás a 90-es évek végi, 2000-es találmány.

E mögött nagyjából az lehet, hogy a Saabnak esélye sincs egyedül stealth gépet fejlesztenie. Persze, hogy azt mindja, hogy felesleges. Mindenki más szerint meg már alapkövetelmény.

miért ne lenne esélye?
 

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 461
18 022
113
Ott vannak az új, nagy hatótávú légiharc rakéták is. Szolgálatba álltak már?
 

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 360
26 677
113
Kezd a tököm tele lenni a sok lezárt topic-al. Valamit csináljatok velük, mert ez nem megoldás. Ezért ezt a kínai Szu-35Sz-t ide teszem. Majd valaki oda teszi, ahová való igazából.
330902.jpg